Tek Tıkla Dizilişi Temizleme
-
Eskiden, diziliş ekranındayken telefonu sallayınca kadroyu temizlemek isteyip istemediğimizi soruyordu oyun, daha sonra bu özellik kaldırıldı. Bir çok bir menajer her maça kadro dizerken dizilişi tamamen temizleyip takımı yeniden kuruyor fakat şimdiki sistemde 11 kez çarpı işaretine tıklamak (+yedekler) yorucu oluyor. Eski sistem geri gelebilir.
-
Arkadaş güzel öneri yapmış. Sitedeki gibi uygulamada da tek tuşla kadroyu silme özelliği olsa iyi olur.
-
olumlu
-
Olumlu
-
Mantikli
-
olumlu.
-
-
@hypograt Her maça farklı oyuncularla çıkmak mı? Her maça farklı taktik ile çıkıyorum.
-
Olumlu. Zaman bulduğumuzda araya sikistirabilecegimiz bir öneri
-
@galipcaliskan1907 Kral sen zaten IOS geliştiricisi değil miydin. Çok zor olmasa gerek
-
Katılıyorum olumlu
-
Olumlu
-
olumlu
-
@mehmetcetintd said in Tek Tıkla Dizilişi Temizleme:
@galipcaliskan1907 Kral sen zaten IOS geliştiricisi değil miydin. Çok zor olmasa gerek
Tabi canim, kolaysa gel sen yap
Haha yok su an biraz yogunuz, ama yapılacaklar listesine ekledim
-
@galipcaliskan1907 Çağırdınız da gelmedim mi, ben de yazılımcıyım ihtiyacınız varsa burdayım.
Ve bu arada Anroid kullanıyorum. Gidip sadece ios için yapmayın yani.
-
@galipcaliskan1907 Hocam böyle bir özellik vardı zaten android sürümde yanlış hatırlamıyorsam, sallayınca telefonu temizlenebiliyordu.
-
@hakansavun Evet eskiden vardı. Şu an olmuyor.
-
@mehmetcetintd O zaman tekrar eklenebilir diye düşünüyorum.
-
@hakansavun Biz de öyle umuyoruz. Neden kaldırıldığını zaten anlayamadım ama gelmesini bekliyorum.