Savaş sırasında yapılan istifa!
-
Merhabalar, ekip savaşlarında istifa edip ekibi rakibe karşı eksik bırakmak çok kolay bunun önüne geçilmesi açısından savaş bitene kadar yöneticiler atmadıktan sonra üyenin ekipten çıkmasını engelleme şansımız varmı bununla ilgili bir güncelleme yapılabilirmi? Sizlerin de fikirlerini bekliyorum..
-
Bunu yapmazlar büyük ihtimalle ancak şöyle bir şey yapılabilir; Bir savaştan istifa eden birinin örneğin 1 ay başka bir savaşa katılması engellenebilir.
-
Olumlu. Bunun bir yaptırımı olmalı ekiplerin emeklerini korumak adına. Bizimle dost ekiplerimiz arasında yapılan savaşlarda dost ekibimizde kişi eksildiğinde(üyesinin multi kullandığından haberi olmayan dost ekiplerimiz vs.) aynı hedeften menajerimizi savaştan çekiyoruz. Keşke bunu tüm ekipler dost olup uygulayabilse
-
olumlu bir öneri ancak istifa etmeyip kalıp savaşta ekibinize daha fazla zarar verecek davranışlarda bulunursa ozaman da farklı sorunlar oluşabilir. Örneğin rakibinize ihtiyacı olan oyuncuların transferinde kolaylık gösterebilir. taktiklerinizi rakibinizde paylaşabilir. Fatih kardeşimin dediği gibi rakip ekipten bir menajer eksildiğinde fair play çerçevesinde kendi ekibimizden birini savaş dışında bırakmamız daha makul görünüyor
-
Olumsuz bence Sistemli ekiplerde zaten böyle şeyler pek olmuyor.
-
@ofmanager_ said in Savaş sırasında yapılan istifa!:
Olumlu. Bunun bir yaptırımı olmalı ekiplerin emeklerini korumak adına. Bizimle dost ekiplerimiz arasında yapılan savaşlarda dost ekibimizde kişi eksildiğinde(üyesinin multi kullandığından haberi olmayan dost ekiplerimiz vs.) aynı hedeften menajerimizi savaştan çekiyoruz. Keşke bunu tüm ekipler dost olup uygulayabilse
Üyesinin multi kullanıp kullanmadığını Lider veya Kaptanların bilmesi gerekir.
-
@mehmetcetintd 23 üyenin hepsinin ligine girip tek tek inceleyecek zamanı yok çoğu ekip yöneticisinin. Sizin vardır eyvallah ama o kadar da vakit ayıramayan çok kişi var. Bir kişinin hatasını herkese yüklemeyi hoş karşılamıyorum.
-
@ofmanager_ Ben zamanında multi kullanan herkesin yan hesaplarını kapattırdım. Kapatmayı kabul etmeyenlerle de yolları ayırdım. İstek meselesi
-
@mehmetcetintd bence kendini kanıtlamış ekiplerden kimse istemez multici üye barındırmayı. Keşke herkesin sizin gibi vakti ve tespit becerisi olsa da kimse multici barındırmasa
-
@ofmanager_ @MehmetCetinTD önerim multi değildi ama teşekkür ederim fikirleriniz için
-
@ofmanager_ Keşke kimse multi kullnamasa da biz böyle şeylerle uğraşmasak.