• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Lig Listesi

Destek
    4
    5
    3517
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • livinloud350
      livinloud350 Turkish Users last edited by

Merhaba arkadaşlar eskiden oynanan tüm ligleri gösteren bir sayfa vardı o kalktı mı acaba takım seçten sadece ana ekrana gelen önerilen lig ve takımları mı seçebiliyoruz.

sistematikci 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • ZicoOnurakbulut
        ZicoOnurakbulut last edited by

Eğer takım seçerken alınacak liglerden bahsediyorsanız resimdeki linkten seçebilirsiniz. Anlık oynanan ligleri görmek için topluluk sekmesinden lig genel görünümü seçebilirsiniz buraya tıklayarak da ulaşabilirsiniz
        alt metni

ZicoOnurakbulut-OSM PROFİLİ

livinloud350 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • livinloud350
          livinloud350 Turkish Users @ZicoOnurakbulut last edited by

@zicoonurakbulut hayır onu biliyorum mesela lig başlamış ama bütün takımlar alınmamış mesela ben ingiltereye tıklıyorum orda hedefi 4-5 olan takımlar falan alınmış oluyor ama mesela daha lig yeni başlamış bazı takımlar boş oluyor eskiden başlamış ligleri gösteren liste oluyordu

mentos021 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • mentos021
            mentos021 Turkish Users @livinloud350 last edited by

@livinloud350 aynen aynısını ben de farkettim ayrıntılı bir şekilde gösteriyordu ligin kaçıncı haftada olduğunu ve kaç menajer bulunduğunu egemenlik kasan menajerler için çok süper bir özellikti kaldırıldı mı acaba ben de merak ediyorum

1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • sistematikci
              sistematikci @livinloud350 last edited by

https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/43414/kupa-egemenliği-i̇çin-lig-arama-butonu-kaldırılmış konuya burada cevap verildi. 👍

1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • 1 / 1
              • First post
                Last post