-
Merhaba arkadaşlar eskiden oynanan tüm ligleri gösteren bir sayfa vardı o kalktı mı acaba takım seçten sadece ana ekrana gelen önerilen lig ve takımları mı seçebiliyoruz.
-
Eğer takım seçerken alınacak liglerden bahsediyorsanız resimdeki linkten seçebilirsiniz. Anlık oynanan ligleri görmek için topluluk sekmesinden lig genel görünümü seçebilirsiniz buraya tıklayarak da ulaşabilirsiniz
-
Eğer takım seçerken alınacak liglerden bahsediyorsanız resimdeki linkten seçebilirsiniz. Anlık oynanan ligleri görmek için topluluk sekmesinden lig genel görünümü seçebilirsiniz buraya tıklayarak da ulaşabilirsiniz
@zicoonurakbulut hayır onu biliyorum mesela lig başlamış ama bütün takımlar alınmamış mesela ben ingiltereye tıklıyorum orda hedefi 4-5 olan takımlar falan alınmış oluyor ama mesela daha lig yeni başlamış bazı takımlar boş oluyor eskiden başlamış ligleri gösteren liste oluyordu
-
Merhaba arkadaşlar eskiden oynanan tüm ligleri gösteren bir sayfa vardı o kalktı mı acaba takım seçten sadece ana ekrana gelen önerilen lig ve takımları mı seçebiliyoruz.
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/43414/kupa-egemenliği-i̇çin-lig-arama-butonu-kaldırılmış konuya burada cevap verildi.