Lig Listesi
-
Merhaba arkadaşlar eskiden oynanan tüm ligleri gösteren bir sayfa vardı o kalktı mı acaba takım seçten sadece ana ekrana gelen önerilen lig ve takımları mı seçebiliyoruz.
-
Eğer takım seçerken alınacak liglerden bahsediyorsanız resimdeki linkten seçebilirsiniz. Anlık oynanan ligleri görmek için topluluk sekmesinden lig genel görünümü seçebilirsiniz buraya tıklayarak da ulaşabilirsiniz
-
@zicoonurakbulut hayır onu biliyorum mesela lig başlamış ama bütün takımlar alınmamış mesela ben ingiltereye tıklıyorum orda hedefi 4-5 olan takımlar falan alınmış oluyor ama mesela daha lig yeni başlamış bazı takımlar boş oluyor eskiden başlamış ligleri gösteren liste oluyordu
-
@livinloud350 aynen aynısını ben de farkettim ayrıntılı bir şekilde gösteriyordu ligin kaçıncı haftada olduğunu ve kaç menajer bulunduğunu egemenlik kasan menajerler için çok süper bir özellikti kaldırıldı mı acaba ben de merak ediyorum
-
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/43414/kupa-egemenliği-i̇çin-lig-arama-butonu-kaldırılmış konuya burada cevap verildi.