Basit ama gerekli öneri Transfer geçmişi önerisi
-
Transfer geçmişinde satılan oyunculara baktığımızda, bizim takımımızdan başka bir lige transfer olan oyuncuya tıklayınca gitmeden önce en son sahip olduğu gücü görmemiz mümkün olsun. İsmini bilmediğimiz oyuncuları satıyoruz bazen ve satmadan önce yerine daha iyi oyuncu alma niyetinde oluyoruz . Oyuncu satılıyor ancak defanstaki oyuncu mu satıldı forvetteki mi satıldı bilemiyoruz. Yani transfer gerçekleşmeden önceki kadro yapısını aklımızda tutmamız gerekiyor. Sürekli transfer yaptığımızdan ss alıp kaydetme durumu da yok. Dolayısıyla hangi mevkiye oyuncu alacağımızı karıştırıyoruz. Bence gereksiz bulabilirsiniz ama basit ve gerekli güncelleme.
Not: oyuncu olur da transfer listesinden lige tekrar gelirse transfer geçmişindeki bilgiler yeni geldiği hali ile güncellenebilir. Böylece karışıklık olmaz.
-
@ahmetgrbz kesinlikle katılıyorum. Sattığım oyuncuya göre transfer yapmak istiyorum ama bilgilerini göremiyorum
-
@ahmetgrbz Merhaba belirttiğiniz özellik şuanda yalnızca Web platformunda mevcuttur. İleride diğer platformlara da gelmesi dileğiyle öneriniz için teşekkürler