TURKUAZ ANADOLU EKİBİNE YAPILAN HAKSIZ hesap kapatmalar
-
iyi günler değerli arkadaslar ve değerli menajerler dün itibari ile Dünya sıralamasında 6. Sırada bulunan ekinimizden TURKUAZ ANADOLU ekibinin 2 değerli arkadaşımız dün RED DEVILS İle olan ekip savaşımızda ilegal transfer nedeniyle hesapları kapatıldı ekip savaşlarında transfer serbest olduğunu defalarca söylenmesine rağmen yapılan bu hatanın acilen telafi edilip tekrardan Hesabı kapatılan arkadaşların ekip savaşına döndürülmesini talep ediyoruz ve bu haksızlık karşısında tüm TÜRK ekiplerimizin desteklerini bekliyoruz saygılar.
-
Umarım en kısa zamanda düzeltilir
-
Selamünaleyküm hayırlı ramazanlar hayirli haftasonlari öncelikle iki arkadaşımıza verilmiş olan süresiz uzaklaştırma sebebinin illegal transfer olduğu cevabı aliniyor...ekip savaşlarında bilindiği üzere transfer konusunda herhangi bir kısıtlamanın olmadığını bu oyunu oynayan tüm menejerler bilir bu yüzdendir ki yapılan bir haksızlıktır besagno_31 ve sadece ben 1 kullanıcı isimleri olan iki arkadaşımıza karşı gelen ilk bilgilendirmelerde yabancı görevli arkadaşların bu süresiz uzaklaştırmayı verdiği yönündedir Türkiye de sorumlu olan tüm arkadaşlardan bu konuda yardım talep etmekteyiz burada bir haksızlık vardır lütfen bu haksızlığın önüne geçelim ayrıca tüm Türk ekipleri ve menejerlerinde bu konuda desteklerini bekliyoruz şimdiden herkese teşekkürler en kısa sürede yetkili ağızlardan mutlaka bilgilendirme gelecektir diye düşünüyorum
-
Oyunu kurallarına göre oynarken ve bu kadar iyi ilerlediğimiz bir dönemde iki değerli ekip arkadaşımıza yapılan bu yanlışın farkına varmanız dileğiyle.
Mübarek Ramazan ayında yapılan bu haksızlıktan ve hatadan bir an önce dönülmesini talep ediyoruz.
Kaldı ki oyun genel anlamda insanları soğutmaya başlamışken böyle şeylerin olması oyunu bırakma adına teşvik edici oluyor.