Antrenman iptal
- 
Arkadaşlar muhakkak ki çoğumuz yasamisizdir oyuncuyu dalginlikla geç anttenmana alıyoruz oda maç saatine yetişmiyor onun için antrenman yada kasif vb.durumlarda iptal şıkkı olmalı diye düşünüyorum 
- 
@sultan-çer 
 Kaşifi iptal etme konusunda direk bir iptal doğru olmaz bence bir geri dönüş süresi koyulabilir .Antrenman iptali konusunda da hemen maçtan 1 dakika önce iptal edip maçta oynamasını beklemekte doğru olmaz diye düşünüyorum onada maçın başlama süresinden x süre öncesine kadar iptal edebilme fonksiyonu koyulabilir. 
- 
Arkadaşlar muhakkak ki çoğumuz yasamisizdir oyuncuyu dalginlikla geç anttenmana alıyoruz oda maç saatine yetişmiyor onun için antrenman yada kasif vb.durumlarda iptal şıkkı olmalı diye düşünüyorum @sultan-çer Güzel öneri. Taymerların kapalı olduğu liglerde işe yarar. 
- 
Arkadaşlar muhakkak ki çoğumuz yasamisizdir oyuncuyu dalginlikla geç anttenmana alıyoruz oda maç saatine yetişmiyor onun için antrenman yada kasif vb.durumlarda iptal şıkkı olmalı diye düşünüyorum @sultan-çer başkan fikir mantikli katılıyorum. 
- 
Bencede Olumlu. 
- 
@sultan-çer 
 Kaşifi iptal etme konusunda direk bir iptal doğru olmaz bence bir geri dönüş süresi koyulabilir .Antrenman iptali konusunda da hemen maçtan 1 dakika önce iptal edip maçta oynamasını beklemekte doğru olmaz diye düşünüyorum onada maçın başlama süresinden x süre öncesine kadar iptal edebilme fonksiyonu koyulabilir. @revengeiscoming said in Antrenman iptal: @sultan-çer 
 Kaşifi iptal etme konusunda direk bir iptal doğru olmaz bence bir geri dönüş süresi koyulabilir .Antrenman iptali konusunda da hemen maçtan 1 dakika önce iptal edip maçta oynamasını beklemekte doğru olmaz diye düşünüyorum onada maçın başlama süresinden x süre öncesine kadar iptal edebilme fonksiyonu koyulabilir. Katılıyorum