2019/2020 Sezonu Transfer Gündemi
-
@TD_VEDAT Umarım gelir kardeşim Galatasaraya böyle bir forvet lazım
-
@ozdas51 1.sayfada fenere gelmesini istediğimi yazmıştım hocam. İyi bir oyuncu, bence beşiktaşta bir patlama yapabilir. Potansiyelli, abd milli takımında da yer alıyor, yani beşiktaş iyi bir kanat oyuncusu kazandı. Ben onu ribery e benzetiyorum.
-
-
Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre Galatasaray, bonservisi Inter'de bulunan ve İtalyan ekibinin gözden çıkardığı Radja Nainggolan ile prensip anlaşmasına vardı! ( Eğer Galatasaraya gelirse melo dan daha fazla etki yapar ve Şampiyonlar liginde büyük koz elde etmiş olur Galatasaray) [ Ama ben gelmez diye düşünüyorum İnter kiralık olarak vermez ] [Ama inşallah olur ]
-
@gs-ramo-1905 çok kaliteli, sevdiğim bir oyuncu. Çok zayıf ihtimal ama inşaAllah gelir. Onu izlemek çok keyif verici oluyor
-
@gs-ramo-1905 ajansspora göre italya da kalmak istiyormuş cagliari ile görüşecekmiş
-
@saitsait60 Benim de sevdiğim bir oyuncu umarım gelir ama @nani-0707 nin de dediği gibi gelmiyecek gibi görünüyor
-
Sarı kırmızılı kulüp, Emre Mor için kiralama bedeli olarak Celta Vigo'ya 1 milyon euro ödeyecek. Emre'nin satın alma opsiyonu ise 6 milyon euro.(Benim istediğim bir trasnferdi ve Galatasarayda başarılı olacağını düşünüyorum eğer eskisi gibi bir forum grafiği çizerse satın alma opsiyonunu kullanıp çok yüksek fiyatlara satılabilir ayrıca türkiye nin gelecek vadeden bir gencini tekrardan milli takıma kazandırıp katkı yapması da sağlanabilir bu emre mor un hakkından anca Fatih Terim gelir o da gelemezse elveda futbol kariyerim desin artık yoksa olmaz )
-
@gs-ramo-1905 en azından göz önünde olur gelirse.
Emre Mor en iyi dönemindeyken bile hiçbir takımda ilk 11 oyuncusu olarak yeterli olabileceği kanaatinde değildim. En azından son 15-20 dakika oyuna girer de maça heyecan katar diye düşünüyorum cimbomda. -
@saitsait60 Evet bunu diğer takımlarda oynarken de gördük gelir gelmez ilk 11 oynayamaz ama kendini geliştirirse neden olmasın
-
@gs-ramo-1905 inşallah olur ama bence cok abartildi ve bunun altinda ezildi bence sezon boyunca ilk 11 de 3 u geçmez maçı
-
Altay En İyi Kaleci Transferi Bence Real Maçının Farka Gitmesini Onledi
-
@CnytAkn @saitsait60 Umarım yanılırsınız diyeyim ben de Belli olmuyor futbol sonuçta bu ve @CnytAkn Dediklerinde çok haklısın herkes tarafından abartıldı.Geleceğin Türk Messisi filan denildi.Bence halkın onun için beklentilerinin yüksek olması onu da baskı altına aldı .Ama dediğim gibi umarım sezon sonunda ikinizi de yanıltır
-
@gs-ramo-1905 ben cok isterim iyi olmasini devamli olmasini yetenekli ama cevresi kötü
-
@CnytAkn Evet katılıyorum ve bence Emre Mor için Galatasaray son şans eğer bu şansı değerlendiremezse tarihin tozlu sayfalarında kendine ufak da olsa yer bile bulamayacak
-
@1gizemli Bİ Galatasaray bi Fener denildi en sonunda feneri tercih etmiş Hayırlı olsun Fenerbahçe camiasına