2019/2020 Sezonu Transfer Gündemi
-
@1gizemli Sen dediysen yakın değildir olmuş demektir [Benim bu transferden haberim bile yok ]
-
@gs-ramo-1905 Avrupadan 2/3 istyeni var ama Galatasaray çok istekli fiyatta anlaşılırsa iyi transfer olur
-
@gs-ramo-1905 evi bile hazir
Fenerbahçe icinde kolarov geliyor kesin demistim 3m max demistim persembe ye kadar hala ayni durum hatta şuan takip ettiğim sağlam kaynaklar kolarov video montajlarini yapiyorlar hazir yani hersey persembe imzalanir gibi duruyor.
-
@CnytAkn Bence Fenerbahçede olağanüstü bir performans sergileyecek Kolarov. Avrupada sevdiğim oyunculardan birisi.Şimdiden hayırlı olsun
-
@1gizemli stoper oynayacaksa keşke almasaydık. bizim defansın soluna ve stopere ayrı ayrı ihtiyacımız var aslında. Başkan 6 numara transfer edeceğiz diyor ortaya da bir takviye gelecek sanırım, birde ileri uç transferi bekliyorum. tek forvet ile yıl geçmez. Vedat kötü mü? Hayır, kesinlikle nokta transfer, ederinden fazlasını verecek bundan eminim. Ben bu yıl ferdi, allahyar ve cebrailden patlama bekliyorum. bu 3lü 10-15 maç oynar ligde.
-
Galatasaray'ın satmak istediği Mbaye Diagne, Sarı Kırmızlı ekibin Fiorentina maçı kadrosuna dahil edildi.
( Ne beklerken neyle karşılaşıyoruz) -
@gs-ramo-1905 Yılan hikayesine döndü iyce
-
@RevengeisComing Valla abi öyle oldu gitmeyecek gibi görünüyor