2019/2020 Sezonu Transfer Gündemi
-
@gs-ramo-1905 GİDECEK %100
-
@1gizemli O zaman gönlümü rahat tutayım senin verdiğin haberler spor kanallarından daha etkili geliyor bana
-
Takvim gazetesinde yer alan haberde; F.Bahçe ile olan sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki Mehmet Topal'ın Galatasaray ile görüşme halinde olduğu ve Florya'ya dönmek üzere olduğu bildirildi.[Yedek olarak katkı sağlayabilecek bir isim olduğunu düşünüyorum.]
-
@gs-ramo-1905 Bu adamı ıslıklayarak Fener'den gitmesine neden olan herkes allahından bulsun diyorum. Kendisi mevcut takımda en çok mücadele eden isimdi. Hangi takıma giderse gitsin katkısı olur.
-
@HakanSavun Aynı zamanda ahlaklı terbiyeli bir futbolcuydu.Ben de Fenerin maçını izlerken elinden geleni yaptığını görüyordum ama dediğin gibi bunu yapan taraftarların hatası.Gençliğindeki gibi olmasa da Galatasarayda iş yapar.
-
@gs-ramo-1905 Mehmet topal Gs olmayacak büyük ihtimal yurt dışına gidecek
-
@gs-ramo-1905 yedek konusunda yaşlı oyuncuları elde bulundurmaya karşıyım daha genç türk alınabilir Terim gençlere yönelen bir teknik adam.... isteyeceğini sanmıyorum ama olabilir de İnş olmaz genç yedeklere ihtiyacımız var
-
@TD_VEDAT Ben de gençleri isterim iyi bir fiyata satabilirsin aynı zamanda daha etkili ve daha istekli olurlar fakat o tür gençleri bulmada problem var bence bakıyorum şöyle birkaç yıla filan Ozan Kabak dışında kimse yok
-
@gs-ramo-1905 olur mu hiç bizim gibi yapan kimse yokki biz değerlendirmesini bilmiyoruz sen koysan ortasaha Eskişehir’in Mehmetini Selçuk’un şuanki halinden 2 gömlek üstün alacağı maaşta 500bin euroyu geçmez. Bizde genç yok değil bakın biz gençlere önem vermiyoruz topal çok iyi bir futbolcu değil ki oynayabilsin Donk ile aynı yaşta ama donk ondan fiZiki ve form açısından da sağlam ayrıca donk daha da oynayabilir dinamik hala canlı biz oraya topalı alırsak Donku satmak zorundayız Şanpiyonlar Ligine Kısıtlı kadro ile giriyoruz ceza yüzünden biz topalı yedek diye almak için önce donktan kurtulmalıyız hem defans oynayamaz ki topal? Fenerbahçe de defans oynadığı zamanları gördük kötü performans... kademe oyuncusu olabilir ama defansif yönü zayıf Şampiyonluğa oynayan bir için gerek olmadığını düşünüyorum haa genç diyorsan eğer Celil Yüksel var Eskişehir’den Mehmet var lillede oynayan 16 yaşındaki çocuk Bile oynar fiZiki açıdan hazır olduğu sürece Ferhat çoğalan şuan Alt millilerde 10 numara giyiyor Galatasaray’da Recep gül var AHMET sivri var döktürüyor bu Ahmet, Eren’in yapabileceği şeylerden hangisini yapamaz ki? Gs de Atalay Babacan var jimmy durmaz ve Emre akbaba ikisinden bir olmasaydı şuan Babacan Tarsus’a kiraya gitmezdi Topal yerine mi? Şahverdin var geleceği parlak benficada Erdal Rakip var bitmez saya saya vallaha bitmez... Bakın her takımda yaşlı da tecrübeli de genç te bulundurulur full genç yada full yaşlı zaten başarı gelmez ama o yedeklerin yarısı genç olmadıktan sonra biz borcumuz var borcumuz var diyip serzenişte bulunmaya devam ederiz... Kulüpler risk almıyor. Bakınız Ajax modeli... risk aldılar şampiyonluktan oldular ama devam ettiler.
-
@gs-ramo-1905 said in 2019/2020 Sezonu Transfer Gündemi:
@TD_VEDAT Ben de gençleri isterim iyi bir fiyata satabilirsin aynı zamanda daha etkili ve daha istekli olurlar fakat o tür gençleri bulmada problem var bence bakıyorum şöyle birkaç yıla filan Ozan Kabak dışında kimse yok
@TD_VEDAT Aslında aynı şeyden bahsetmişiz ama O tür gençleri bulmada problem var dediğimiz zaman onların olmadığını savunmadım.O kişileri geliştirip kötü yönlerini bulacak geliştirecek ve onlara güvenecek kişi yok o yüzden o tür oyuncuları bulmada sorun yaşıyoruz . Çünkü değer verilmiyor ülkemizde ne yazık ki gençlere benim bu konuda takdir ettiğim klüp varsa şu anda Trabzonspor... Onlarda şu anda yabancı sayısını arttırdı.Umarım artık (sadece Galatasaray için değil tüm takımlar için söylüyorum) Ülkemizdeki takımlar gençlere değer verir.Çünkü gelecek gençlerin elindedir.Her alanda bu söz önem arz etmeli ama biz ülke olarak düşünmüyoruz bile.Örneğin taraftar olarak biz bile oooo falcao gelmiş diyoruz ben buna karşıyım aslında onun yerine gençlerimizden yetenekli birine güvensek olmaz mı? Her zaman gençlerin oynadığı maçta yani gençlerin görev aldığı as takım maçlarında onların gol ya da asist üretmesini istiyorum ki ortaya çıksınlar .Ayrıca gençler bizim için son çare oldu .Neden? Ozan Kabak nasıl ortaya çıktı veya nasıl ilk 11 oldu? Sırf yeteneğinden olduğunu düşünmüyorum. Defans oyuncularımız istikrarsızlığı yüzünden sırf onları kesmek için kullanıldı.Gençlerimiz önü açılmıyor .Umarım anlatabilmişimdir biraz uzun oldu...
-
@gs-ramo-1905 o eksik kısımda alt yapıya yapılmayan yatırım tabi özellikle torpiller konuşuyor
-
The Sun gazetesinin haberine göre; Manchester United'ın yeni sezon planlamasında düşünmediği Fred, kiralık olarak Galatasaray'a gidecek.26 yaşındaki futbolcu, 1 yıl kiralık olarak Sarı-Kırmızılı formayı giymeye sıcak baktığını belirtti.Sun'ın haberinde iki kulübün artık son görüşmeleri yaptığı da kaydedildi.[Bakalım bakalım yeni model Galatasaray nasıl olacak ? ]
..
-
Galatasaray açıklama yaptı Mehmet Özcan ile ilgilenmediklerini dile getirdi. Büyük hata yapıyorlar Eskişehir 1milyon Euro istiyor Galatasaray bu ücreti vermek istemedi. Belki de fiyat düşürmek için böyle bir yol izliyorlar ama bu çocuğu almazlarsa büyük kayıp olur. Bu çocuğun alan yılın transferini yapmış olur bence...
-
Galatasaray, Fernando'nun boşluğunu Roma forması giyen Steven Nzonzi ile doldurdu. 2 yıllığına kiralanacak olan deneyimli orta saha oyuncusu için Roma'ya herhangi bir ücret ödenmeyecek.
-
@gs-ramo-1905 İyi transfer hayırlı olsun.
-
@RevengeisComing Umarım yararlı olur tabi gelebilirse örneğin falcao geldi gelecek kaç ay oldu
-
@gs-ramo-1905 Valla haklısın Bizde kolarov beyi bekliyoruz hala gelecek