Voetbal internationaal transfers

 • Moderator NL

  Bergwijn naar Ajax of blijft hij toch bij PSV, Vlap naar Anderlecht of blijft hij toch in Heerenveen, Neymar terug naar Barcelona of blijft hij rollen in PSG?

  Is 35 miljoen euro teveel voor Cillessen en was 5 miljoen te weinig voor Sinkgraven?

  Laat het maar weten in dit topic. Alle nieuwe weetjes over transfers, geruchten en meningen.


 • Is natuurlijk te veel voor Cillessen... Het enigste voordeel aan deze transfer is dat hij eerste keeper gaat worden. Neto zal de omgekeerde beweging maken. Dat snap ik zelfs niet. Was destijds ook 2de keeper na Buffon bij Juventus, nu dus terug na Ter Stegen. Rare transfer.

 • Dutch Users

  Gewoon lekker bij Valencia onder de lat staan lijkt me inderdaad een stuk leuker dan 200 km verderop op de bank gaan zitten, snap het van Neto ook niet.


 • Barca wil een gemotiveerde keeper op de bank kan niet bepalen of Neto dat bedrag waard is , maar 35 miljoen is een flink bedrag voor Cilessen

 • Dutch Users

  in principe is die 35 miljoen niet heel relevant, aangezien Barça hetzelfde weer betaalt voor Neto, had ook 60 miljoen of 10 miljoen kunnen zijn, uiteindelijk is het 0

 • Moderator NL

  De bedragen zijn de laatste tijd wat uit proportie. Als je ziet dat men spelers uit de Belgische competitie haalt voor +20mil


 • @wooper_nl Zoals Vanheusden definitief naar Standard. Inter heeft zelfs een terugkoopclausule die ze eender wanneer kunnen gebruiken.


 • Vlap van Heerenveen naar Anderlecht. Is dit een goeie speler voor de Belgische competitie? Qua positie hebben we hem niet echt nodig maar over het algemeen is alles eigenlijk welkom als je de huidige selectie bekijkt.

 • Moderator NL

  @furrax_nl

  Geen idee wat het niveau van het huidige Anderlecht is.

  In Nederland kwam hij vooralsnog tekort voor Ajax en PSV..bij Feyenoord had hij wel makkelijk meegekund al hebben ze daar geen budget voor hem..

  Al denk ik best dat Vlap zich kan ontwikkelen bij Anderlecht en er zelfs speler van de competitie kan worden (Aangezien Vormer dat ook is geworden in het verleden).

  Ik ben meer benieuwd naar welke club de Ligt nu toch alsnog heengaat , zal me niks verbazen als hij dalijk ineens bij Real of United eindigt..dit door de werkwijze van (team) Raiola...

  Feyenoord heeft Narsingh (transfervrij) binnengehaald..klinkt zeker leuk net als Elia toen der tijd..alleen ben ik bang voor de Feyenoorders dat Narsingh allang voorbij zijn hoogtepunt is...maar ze moeten daar iets in de helikopter sturen tijdens de Open dag...

 • Moderator NL

  De Ligt nu zo goed als zeker naar Juve voor 'slechts' 75mil.
  Alvarez als opvolger...?
  Veltman wellicht naar West Ham

  Is er nog nieuws over (Potentiele)Feyenoord(ers) / PSV(ers)?

  Vitesse heeft zich versterkt met Lamprou, al had ik hem liever naar Sparta zien gaan..

  Internationaal gezien :

  Griezmann eindelijk naar Barca, Pogba wellicht nog weg bij Man U?
  Sevilla heeft alweer bijna een heel nieuw elftal aangeschaft..

  Gebeurd er in Belgie nog iets spannends?


 • Jorrit Hendrix gaat de overstap van PSV naar Lazio Roma maken. De Italianen hebben een akkoord bereikt met de PSV over de overgang van 1-voudig international. De 24-jarige middenvelder is op weg naar Rome voor zijn medische keuring, meldt Lazio zelf. Naar verluidt zijn 'I Biancocelesti' bereid tussen de 25 en 30 miljoen euro te betalen voor Hendrix, die de opvolger moet worden van Milinkovic-Savic die naar Chelsea vertrekt.


 • @carlo-ancelotti_nl
  Dat is toch veel geld voor een in mijn ogen beperkte speler.

 • Moderator NL

  @carlo-ancelotti_nl

  Het is niet de bedoeling dat je je transfers met Fifa19 hier mededeelt 😆

  Lijkt me heel sterk..of het moet 2,5/3miljoen zijn..


 • @l-r-van-kessel_nl Frenkie de Jong is ook zogenaamd 75 miljoen waard?🤔😐

 • Community Manager

  @yassin-mansousri_nl
  Wat mij betreft wel. Los van het feit dat de transfermarkt in de afgelopen jaren compleet op hol is geslagen en de meest duizelingwekkende bedragen zich de ronde doen, heeft Frenkie in de CL en in het Nederlands Elftal laten zien wat voor hij talent hij heeft en hij dat op het hoogste niveau mee kan draaien. Het is ook een van de weinige Eredivisie-spelers waarvan ik niet vrees dat de stap naar een topclub te groot is.

 • Moderator NL

  Inderdaad. Sommige spelers zoals een Frenkie De Jong, Van Dijk,... is hun transferprijs waard. De astronomische bedragen van 150mil+ is overdreven. Een Pogba is een goede spelers, maar daarvoor 100+ mil betalen is er ver over.

 • Community Manager

  @l-r-van-kessel_nl
  Op zich een mooi bedrag voor de Ligt al had er misschien nog meer ingezeten.. Wel blij dat die transfersoap nu eindelijk tot een einde is gekomen. Er ging geen dag voorbij of er verscheen wel weer een nieuw gerucht over zijn transfer. Uiteindelijk zijn Raiola en de Ligt er niet bepaald op achteruit gegaan...

  Wel benieuwd of Ajax dit op de korte termijn (goed) kan opvangen, want over 3 weken staan de CL-voorrondes alweer voor de deur.

 • Moderator NL

  @wooper_nl

  Jaren geleden waren de bedragen voor toen der ook al astronomisch hoog en buiten proportioneel..Door de invloed van het oliegeld en overige investeerders word het voetbal wel naar de kloten geholpen..

  In de zin dat een club land buiten de big 5 niet kan aanhaken in dat geweld..Al is dat niet eens het erge..die grote clubs kopen ook het aanstormend talent + b & c garnituur op waardoor de vijver om uit te vissen word steeds kleiner is..

  Hierdoor is er waarschijnlijk ook heel veel talent verloren gegaan..en is er 'minder' talent wel doorgestroomd naar de subtoppers in de leagues buiten de Big 5..

  In de huidige markt zijn Frenkie en Matthijs allebei het bedrag dubbel en dwars waard , vanwege bewezen prestatie , leeftijd en talent.

  Al ben ik nog benieuwd wat de aankomende 6 weken ons gaat brengen waaronder helemaal de laatste dag van de transfermarkt..Er zijn dan altijd wel minimaal 3 verrassende transfers die uit de hoge hoed worden getoverd.


 • En afhankelijk wie er op de deur klopt wordt de prijs aangepast.
  Heb je net 75 miljoen ontvangen , dan weet de volgende verkoop partij zijn prijs wel even aan te passen

 • Moderator NL

  We zijn weer 3 weken verder, van de Beek staat nu nadrukkelijk in de belangstelling van Real voor een bedrag van 50miljoen..Slechte stap voor Ajax mooie stap voor Donny..al is een tussenstap naar een Dortmund misschien beter..

  Schone mag gaan afbouwen op Genua..heerlijk aan de Middelandse zee met zn gezin en nog 1,5miljoen voor Ajax erbij..

  Zojuist lees ik wel dat St Juste naar Mainz vertrekt, hoe dat zo? (Feyenoorders hier met info waarom?) Die jongen is het beste wat ze centraal neer kunnen zetten..beste optie als rechtsback..Hij heeft een doorlopend contract en dan kiest hij voor Mainz!?
  Sinds wanneer vertrekt een 'talent'van de top 3 naar Mainz!?! Boetius had een geschiedenis en reden voor vertrek, St Juste toch niet?

  Daarnaast nog de vraag hoe het bij PSV gaat aflopen nu ze de CL zijn misgelopen, Chucky weg? Perreiro weg? Bergwijn weg?
  Kopen ze eindelijk een nieuwe keeper? Brugge heeft namelijk slim geschakeld met Mignolet, Utrecht dalijk met Vorm..PSV ligt te slapen of halen ze dalijk van Leer op bij Ajax??