STSL Cemil Usta Sezonu (2019-2020)
-
Yılın ilk kupası kimin olacak ? Geçen seneki gibi olmaz umarım bu sefer
-
Galatasaray camiasına süper kupa hayırlı olsun umarım her sene bu veya buna benzer duyguları yaşarız
-
@gs-ramo-1905 Bilmiyorum neden ama kupayı aldığımıza sevinemiyorum pek farklı bir şeyler olmalı.
-
@TD_VEDAT Nedeni kötü oyundur.Defans oyuncularımız başta olmak üzere umarım diğer oyuncularımız başka maçlarda da bu ciddiyetle oynamazlar bunu umuyorum yoksa işimiz harap .
-
@TD_VEDAT Haklısın. Bence kötü oynamanın sebebi de 2 transferin olmaması birisi forvet bir de orta saha transferi.Eğer bu transferler olursa Galatasaray uçacak bundan eminim
-
Bugün hayırlısıyla lig başlıyor . Tahminleri alalım.Kim şampiyon olur ve neden ?
-
@gs-ramo-1905 Bence henüz yorum için erken, herkes kendi takımının olmasını ister şu periyotta
-
@gs-ramo-1905 Bu defansla Fenerbahçemizin olamayacağı kesin.
-
@HakanSavun @RevengeisComing Bir Galatasaraylı olarak en iyi kadronun Falcao da gelirse Galatasaray da olduğunu düşünüyorum.Fakat ne getireceği belli olmaz.Takımın kağıt üstünde değil sahada oynaması önemli.Belli olmaz o yüzden ama kadroyla göre değerlendirirsek Galatasaray bir adım önde
-
@gs-ramo-1905 sağlam bir 4231 var elimde belli olmaz
-
@CnytAkn Taktik maktik yok bam bam bam
-
Gs'den sonra da Bjk de kötü başladı lige. Tırsmaya başladım ben P.tesi için şimdiden
-
https://i.hizliresim.com/AODmAv.jpg
Tablo tersten daha mantıklı hale geliyor Acaba Fenerbahçe ilk haftada ne yapacak? -
This post is deleted!
-
@ocalinho4242 Bunun için Lige Alım Başlığı nı kullanabilirsiniz.
-
@saitsait60 Yenilen yenilene şaşırmamak elde değil
-
@saitsait60 Bugün sıra bizde değildir umarım
-
İlk Yarı Sonucu Fenerbahçe 3-0 Gazişehir Gaziantep
6' V. Moses (P)
13' V. Moses (P)
17' V. Muriqi
24' E. Belözoğlu (P)Emre Belözoğlu tam bir star ileryen yaşına rağmen harika bir orta saha tüm gençler örnek almalı. Kaptanımızı özlemişiz.
Ayrıca Ozan eski umursamaz haline benzemiyor hiç. Vedat güzel attı bu sezon ondan umutluyum.İkinci yarı umarım gol ve goller atmaya devam ederiz.