STSL Cemil Usta Sezonu (2019-2020)
-
@Mehmet-Reşat-Nayır Ben direk derbiyi beğenmedim. Ama falcao hakkında dediklerin doğru ayrıca Altay için de sevindim ileride milli takıma yeni bir kaleci yetişiyor sonuçta ve çok iyi yerlere gelecek gibi görünüyor.Sadece biraz zamana ihtiyacı var. Ama dediğim gibi derbiden zevk almadım . İki takım da yenilmekten korkuyormuş gibi oynadı. O yüzden beraberlik oldu. Keşke birbirlerine ezeli iki rakip gibi değil de normal bir lig maçını oynuyor gibi oynasalar o zaman pozisyonlar daha fazla olurdu. Ve daha zevkli maç olurdu,. Ayrıca Galatasaray bu seneki oyun stili de güzel değil.Ne yapacaklarını bilmiyorlarmış gibi oynuyor
-
@gs-ramo-1905 Ezeli rakip değillermiş gibi oynamamalarının sebebi, oyunculardan kaynaklı olabilir.
Artık ilk on birler çok farklı ve iki takımda bambaşka oyuncular ile oynamaya başladı.
Ezeli rakip gibi görecek oyunculardan birisi Emre B. diyebilirim Fenerbahçe için ama Galatasaray için sadece Fernando M. diyebilirim.
Eski derbilerde adını çok gösteren oyuncular kalmadı artık.
Belki ilerleyen zamanlarda, yeni oyuncular, Türk futbolunu tanıdıkça ve takımları kavradıkça derbilerden keyif almaya başlayabiliriz.
Bu arada Trabzonspor'u tebrik ediyorum.
İnanılmaz bir skor.
Bakalım Beşiktaş kulübünde durumlar ne olacak.
-
Bir Trabzonsporlu olarak takımın ligdeki durumundan memnunum ama oyun olarak aynı şeyi söylemek zor.Hemen her maçta kalemizde golü yiyoruz ve bu ilerleyen zamanlarda bizi sıkıntıya sokabilir.Defansif anlamda mutlaka takımın bir gelişme göstermesi gerekiyor.
-
Galatasaray’ın ligin ilk yarısındaki tüm golleri
-
Maç hakkında yorum yapmayacağım galatasaraylı olarak mutluyum o yüzden de tüm Galatasaraylı arkadaşlarımı kutlarım umarım yolun sonu şampiyonluk olur
-
İyi oynamadıktan sonra galibiyet alsak ne olucaktı illaki birgün yenilecektik o da dünmüş işte.İyi oldu bize takımın kendine çeki düzen vermesi için böyle bir şey gerekiyordu inşallah yetkililer düzenlemelere giderler de bizde artık gerçekten zevk alarak izleriz Fenerbahçeyi.
Şunu da unutmayalım ki Galatasaray'ın en büyük serveti Fenerbahçe'dir Fenerbahçe'nin de Galatasaray .Aralarında ki rekabet onları bu safhalara getirdi. -
-
@GS-Ramo-1905 said in STSL Cemil Usta Sezonu (2019-2020):
Maç hakkında yorum yapmayacağım galatasaraylı olarak mutluyum o yüzden de tüm Galatasaraylı arkadaşlarımı kutlarım umarım yolun sonu şampiyonluk olur
Ben Allah'ın izniyle olacağımızı düşünüyorum. Fatih hocaya kaçacak diyen eski dostlar vardı zamanında, bekleyin görün kim kaçacak demiştim, şu an durum vaziyet ortada. İmparator tahttan inmek istemedikçe hiç bir güç onu tahttan indiremez Mayıslar bizim inşallah.
-
Kritik maça saatler kaldı, umarım Galatasaray sorunsuz atlatır.
-
Ligi özledim