• Dutch Users

  Ik heb toch nog even een vraagje naar aanleiding van mijn eerder (inmiddels gesloten) topic over buitenkans spelers. Als je een buitenkans aangeboden krijgt kun je dan altijd rekening houden met een prijs van bijvoorbeeld 1,05 of 1,10x de spelerswaarde? Of kan dit wisselend zijn en kan het dus zijn dat je de volgende keer 1,15x de spelerswaarde moet betalen?

  Het direct verkopen van een speler aan de engine is inderdaad een optie om minder coins voor een buitenkans te betalen, maar dan is het wel van belang om te weten hoeveel geld je moet neerleggen voor de buitenkans speler. Volgens mij staat op de transfer pagina alleen de spelerswaarde en niet de prijs die je moet betalen met 1 boss coin.


 • @koningco_nl Er staat toch duidelijk het bedrag die je voor die speler moet betalen?
  Als je 25 miljoen moet betalen voor een speler, betaal je ook 25 miljoen

 • Dutch Users

  Volgens mij kun je niet zien wat een speler kost wanneer je slechts 1 coin bij wilt betalen. Je ziet altijd bijv. 10 miljoen (= je kasgeld) + 500 coins. Ik wil dan graag weten hoeveel kasgeld ik moet hebben om de buitenkans speler met 1 coin te kunnen kopen.

  Helaas heb ik op geen van mijn accounts een lopende buitenkans, dus ik kan het nu niet checken. Meestal komt er in het weekend wel 1 voorbij.

 • Moderator NL

  @koningco_nl

  Je hebt inderdaad gelijk. Als je de webversie via een pc bezoekt, dan staat het aangeboden bedrag alleen vermeld wanneer clubkas compensatie uit is gezet. Staat deze aan dan zie je alleen het bedrag dat je in kas hebt + de hoeveelheid bc die je moet bijbetalen. Ik was in de veronderstelling dat het aangeboden bedrag standaard vermeld stond. Globaal weten we onderstaande berekening voor het aantal bc dat benodigd is.

  1 BC = €25.000
  40 BC = €1.000.000
  100 BC = €2.500.000
  400 BC = €10.000.000
  1000 BC = €25.000.000
  Etc.

  de aangeboden waarde ligt in principe altijd tussen de 1,00x en 1,10x de waarde van de speler. Via de OSM app en de mobiele website zie je wel standaard het aangeboden bedrag staan.

 • Dutch Users

  Dank je @FC-Eddie_NL
  Ik zal wel even een topic openen onder OSM: Het Spel met het verzoek om het aangeboden bedrag ook op de website te laten zien. Dit topic kan dan dicht.

 • Moderator NL

  @koningco_nl

  Een suggestie maken is niet meer nodig, want we hebben deze suggestie intern al gemaakt. Of deze er gaat komen is nog even afwachten. Mocht het wel het geval zijn, dan zal het nog wel even gaan duren waarschijnlijk. De website heeft vandaag de dag minder prioriteit gekregen nu de meeste gebruikers via de apps spelen.

  Bij deze sluit ik dit topic.