Konum neden silindi? Taktik diye bir şey yok mu?
-
Dün buraya oyunu hiç kötülemeden konu açtım. Konuyu sildiniz bari nedenini iletseydiniz. Sistem her şeyi ayarlıyor mu bu gerçeği herkesin bilmeye hakkı var. Aşağıda paylaşıcağım verileri “şans” adı altında yorumlarsanız gerçekçilikten çok uzak kalır.
-Rakip takım değeri : 300m
-Benim takım değerim 1.000m-Maç kendi sahamda, stadyum level 3.
-Rakibin ilk 11inde 8 oyuncu form ve moral olarak turuncu.
-Benim bütün oyuncularım formda ve yemyeşil.-Rakibin taktiği : 4-4-2A kanatları kullan.
Değerleri (0-20-20) < bu değerler?-Benim taktiğim 4-3-3B kanatları kullan
Değerlerin (70-75-70) mevkiler sabit.Maç verileri;
Topla oynama %70-%30 benim üstünlüğün
Şut 17-5 benim üstünlüğüm
Korner 9-1 benim üstünlüğün
Skor 2-3 mağlubiyet.Düşüncelerim ; kontra atak oynasa dicem ki futbol bu, değerlerinde baskı 0 defansif ama kanatları kullan 442 her şey karmakarışık. Her şeyi geçtim bütün adamları turunucu ve maç benim evimde. Böyle şeyler olup sistem maçı kimşn kazanıcagına karar veriyorsa biz neden varız? Neden taktik yapiyoruz neden oyuna emek harcıyoruz? Bana burda bi tane mantıklı acıklama gelmedikce bu oyun tamamen sistem üzerine kurulmus bir oyun algısını yıkamayacaktır.
Dip not: Maçta kırmızı kart olmamıştır.
Kadroda 110 altında koyuncu yok ve hepsi birbirine yakın oyuncular.Milliyet bonusu olsun diye 6 oyuncu aynı ülkedendir. -
Taktik diye birşey var dostumda burası resmi bir platfor taktik vs vermek ıcın konular açılmıştir
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/72/osm-taktikleri/5654
Buraya yazman daha mantıklı bu konuda silinecektir -
@Eren-Erulutekin Kardeşim forum modaratörlerinden izinsiz sayfa açmak yasaktır.Silmelerinin nedeni budur.
İyi oyunlar
-
@gs-ramo-1905 saol bilgi için. Anlaşılan buna cevap alamayacağım gibi gözüküyor. Boylesine bir konuyu foruma konu acamaycaksak nereye acacagız. Yazık, ben de sanıyordum ki taktik,ilgi, emek verirsen kendi başına bir şeyler yapabilirsin osm'de meğer alakası yokmus senin yaptıgın taktik transfer hiç bir işe yaramıyormuş.
-
@Eren-Erulutekin Ne yazık ki aynı fikirde değilim senle.Nedeni de bir top 100 deki ekiplerde bulunan daha doğrusu ilk 10 daki ekiplerde bulunan kişilerin sıralamasına bakabilirsin.Sıralamaları yüksektir.Yani kısaca anlatmak gerekirse taktik olmadan ilerleme olsaydı veya transfer olmadan olsaydı şu an top 100 deki ekiplere giren kişiler oyunu bilmeyen kişiler olurdu veya top 100 deki ekipler vasıfsız olurdu.Bunun böyle olmadığını göreceksin benim tavsiyem taktiklerini gözden bir geçir.Bu durumu da iletmek ister @ahmettrg dediği yerden yazman daha mantıklı olur.
İyi oyunlar
-
@gs-ramo-1905 Biz bu oyunu 4 slotu doldurup dunya egemenligi veya menajer puanı için 2 menajerli afrika ligi ile oynamıyoruz. 18-32 kişilik bir ekip olarak herkesin tamamen full konsantre, uykusuz kalınmalı gunun her saniyesi aktif bir topluluk olarak SADECE aramızda oynuyoruz. TOP 100 oyuncusu nasıl girdiyse girmiştir. Konunun dagılmasını istemiyorum bu verilerin bana mantıklı tek acıklamasını yapılmasını istiyorum ve hala yapılmadı.
-
@Eren-Erulutekin Bence sen bu oyunun futbol oyunu olduğunu unutuyorsun futboldan ayrı değerlendirmek saçma olur sadece oyun gözüyle değil de futboldaki özellikleri düşünerek değerlendir.
-
@gs-ramo-1905 ya ramocum canım arkadasım. Bence sen benim yazdıklarımı okumamıssın. 442 oynuyor defans oynuyor ama kontra atak degil kanatları kullanıyor maçı 1 gol atıp 1-0 kazanmıyor 3-2 kazanıyor. Baskı 0 kaleye otobus park et. Her sey karma karısık HER SEYIN USTUNE ADAMLARININ HEPSI TUPTURUNCU VE MAC BENIM evimde. TRÖMSÖ faciası bile böyle değildi.
-
@gs-ramo-1905 Ayrıca forum kurallarını okudum konu acmak icin illa izin almak gerekli diye bir madde yok.
''Yeni bir konu açmadan önce, forumda daha önce buna benzer bir konu var mı diye kontrol edin(arama özelliğini kullanarak), eğer kontrol etmezsen açacağın 'yeni' başlık kapatılacaktır.''
bu maddeye gore konusu olmayan bir konuyu acabılırım ki bu soylediklerim daha once acılmıssa bile boyle saglam veri ve analizlerle ısrarla sorgulanmadı. Ben hala burda bana mantıklı herhangi bir sey soyleyecek admin-moderator veya kimse birini arıyorum, henuz mantıklı bir şey gelmedi tesekkur ederım.
-
@eren-erulutekin Merhaba sizde hak verirsiniz ki surekli iyi olanin ( kadro olarak) vs. kazandığı bir sistem olması hic ilgi cekmez bu cogu oyunda böyledir, sans faktörü olmaz ise oyun zevksiz bir hal alir cabanizi ve demek istediğinizi anlıyorum ama birşeyi kolay elde ettikten sonra ona olan ilginiz azalır.Futbolda bu doğaldır bu şans faktörü ve bazi farkli sebeplerden dolayı olabilir.
İyi oyunlar