LANET OLSUN! HİLECİLERE YAPTIRIM YOK!
-
Benfica-Roma aynı kişi tarafından yönetiliyor. Bundan 2 hafta önce hesap açılır açılmaz şikayette bulunmuştum. Ligde ki diğer arkadaşlara da mesaj atıp şikayet ettirdim. Ama durum hala aynı. Tekrar şikayet etmek istediğimde aldığım yanıt, lig zaten inceleniyor oluyor!
Roma takımının hesabına sadece Benfica nın olası rakipleri ile maç oynanacağı gün giriliyor. O maçlarda antrenman kampı basılıyor.
Bugün ligin son maçından önce Roma ile maç yaptım. Muhtemel şampiyon ben olmuşken, Roma takımı yine kampa gitmiş. Emeklerim yok olmasın diye bende kamp bastım ama sonuç değişmedi.
Güncel kadro değerleri bu
ŞİMDİ BENİM SÖYLEMEK İSTEDİĞİM ŞEY
-1 AYDAN FAZLA EMEK HARÇIYORUZ HER LİG İÇİN. AMA ŞEREFSİZİN TEKİ HİLECİ DİYE EMEKLERİMİZ BOŞA GİDİYOR. SİZ BU NAMUSSUZU BANLASANIZ NE OLUR? İŞ İŞTEN GEÇTİ! BU TAKIMI LİGDEN KOMPLE SİLİN! REZİLLİĞE BAK ADAMI BANLASALAR BİLE LİGDE 2. OLUCAM O KADAR EMEĞE RAĞMEN.
-
KARDEŞİM BU İŞ BÖYLE OLMAZ. O KADAR EMEK HARÇADIM LİG SONUNA KADAR HİLECİYE RAĞMEN GÖTÜRDÜM, SON MAÇTA ANLAMSIZ DÜŞÜK BÜTÇELİ HİLECİNİN TAKIMI BENİMLE BERABERA KALIP, ASIL TAKIMINI ŞAMPİYON YAPIYOR!
BU HİLECİNİN HESABININ KAPATILMASI YETMEZ!
NASIL YAPARSINIZ BİLMİYORUM AMA HAKKIMI TESLİM EDİN! -
@osm-ruhturk İki hafta önce yollanan bir rapor yok
Son yolladığın raporu da aktif etmemişsin bu yüzden sisteme düşmüyor. Mailine gelen aktivasyon linkine tıklamalısın