• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Gelişmiş ayarları kullandığımızda ligin kilitlenmesi

OSM: Oyun hakkında
    6
    7
    186
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Sosyokrat
      Sosyokrat last edited by

Merhaba arkadaşlar.
      Başlıktan da anlayacağınız üzere gelişmiş ayarları kullandıktan sonra ligin kilitlenmesinin çok yersiz olduğu kanaatindeyim yani gelişmiş ayarları kullandık diye ligin kilitlenmesini istemeyen çok kişi olduğunu düşünüyorum ligi kilitle ibaresinin ayrı bir yerde olup isteyenin keyfine göre kullanması yönünde görüşümü bildirmek isterim şimdiden ilgi ve alaka için teşekkürler.

TR Forum Moderator - (24/04/2017 - 12/07/2017)
      TR Support Staff - (12/07/2017 - 29/10/2019)

FENERBAHÇE...!!

RevengeisComing FENERBAHÇELİ MAMİİ CnytAkn 4 Replies Last reply Reply Quote 3
      • MehmetCetinTD
        MehmetCetinTD last edited by

Olumlu. Oyun, burda bir de coin ödülünde kısıtlamaya gidiyor. Bu kısıtlama aynı şekilde devam edebilir ancak ligin mecburi kilitlenmesi ortadan kaldırılabilir. 👍

Legends-Never-Die-Sign-Gif.gif

1 Reply Last reply Reply Quote 3
        • RevengeisComing
          RevengeisComing Turkish Users @Sosyokrat last edited by

@Sosyokrat Olumlu 👍

Osm Volunteer (27.03.2020 - 19.05.2022)

• FENERBAHÇELİ MAMİİ
            FENERBAHÇELİ MAMİİ Turkish Users @Sosyokrat last edited by

@Sosyokrat said in Gelişmiş ayarları kullandığımızda ligin kilitlenmesi:

Merhaba arkadaşlar.
            Başlıktan da anlayacağınız üzere gelişmiş ayarları kullandıktan sonra ligin kilitlenmesinin çok yersiz olduğu kanaatindeyim yani gelişmiş ayarları kullandık diye ligin kilitlenmesini istemeyen çok kişi olduğunu düşünüyorum ligi kilitle ibaresinin ayrı bir yerde olup isteyenin keyfine göre kullanması yönünde görüşümü bildirmek isterim şimdiden ilgi ve alaka için teşekkürler.

Kesinlikle katılıyorum size ligi kilitleme ibaresi ayrı bi yerde olması daha mantıklı olur böylece istiyen kilitler istemiyen kilitlemez 👍

1 Reply Last reply Reply Quote 4
            • CnytAkn
              CnytAkn @Sosyokrat last edited by

Merhaba arkadaşlar.

olumlu bende katılıyorum genel fikir olumlu gibi biraz daha fikir alabiliriz.

“Don't play so much, there is no oscar on your end.”

• S
                saitsait60 last edited by

Lige girecek kişi gelişmiş ayarlardan neyin kapalı olup neyin olmadığını gördüğü taktirde gayet iyi olacağını düşünüyorum.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                • CnytAkn
                  CnytAkn @Sosyokrat last edited by

Merhaba arkadaşlar.

Önerinizi iletiyorum

“Don't play so much, there is no oscar on your end.”

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                  • 1 / 1
                  • First post
                    Last post