Oyunda değişmesini istediğim en önemli şey
-
Oyunda değişmesini istediğim en önemli şey akıllı similasyon yani demek istediğim 3-0 bitti diyelim ilk yarı bazen hiç değişiklik yapmıyor similasyon.Similasyon öyle bir akıllı olacak ki ilk yarı kötü oynayan 4-5 filan oynayan puanları düşük olan oyuncuları çıkaracak yerine yedekteki oyuncuları sokması gerekir ama bazen yeniliyoruz hiç değişiklik yapmıyor oyun.Artık buna çözüm getirilmesi gerekir yıl 2020 zor bir similasyon olduğunu sanmam osm bunu yapar başarır başaracaktır inanıyorum güveniyorum lütfen gereken yerlere iletin bu konuda herhangi bir çalışma var mı şuan devam eden ?.Ayrıca bilgisayar üzerinden bedava boss coin alamıyorum ücretsiz videoya tıklayınca video gelmiyor mobilden geliyor bununda düzeltilmesini istiyorum
-
@RisingKing Benım Bildiğim Oyuncu Yorulunca değiştiriyor
Mesela Koyu yeşil veya sarı koydugun zaman değiştirme şansı daha yüksek
Formu Yesıl Olan adamı Cıkarmayabilir.Menejerlık oyunu bu otamatik sistem fifa değil ki su dakka sunu çıkarabıleyim diyelim. Geri kalanı şansa ve Forma Kalıyor. -
@ahmettrg Bence alakası yok 3 değişiklik hakkım yok mu benim varsa kullansın ben bunu diyorum takım öndeyse de 3 değilsede 2 değişiklik vakit geçirme anlamında yapabilir nasıl gerçek hayatta yapılıyor artık akıllı similasyonlar var.Yenik durumdaysam da 3ünüde yapabilir değişikliklerin kötü oynayan oyuncuları alabilir dakika 60 diyelim hemen değiştirip yedektekilerle belki maçı kazanacağım bunu bilemezsin
-
@RisingKing Merhaba önerinizin bir kısmına katılıyorum fakat bazen yedeğe yeterli oyuncu koyamadığınız zamanlar olabilir ilk 11 oyuncusu 90 iken yedekte 60 lık oyuncu vardır ve bunun girmesi sizi bir anda mağlubiyete götürebilir yenerken bu gibi durumlar için öneriniz nedir ?
-
@RisingKing Öneri için teşekkürler.