Teklifler
-
Öncelikle iyi akşamlar dilerim,
Çok sık bir şekilde bedava Boss Coins kısmından teklifleri değerlendiriyorum, bu bölümün varlığı için de teşekkür ederim, fakat son 3 indirip hedefi gerçekleştirdiğim oyunlar maalesef coinslerimi vermedi, daha önceden başka oyunları indirip yaptığım için süreci biliyorum, hedefi de doğru yapıyorum bazen 1 gün gecikme ile geldiği oluyor fakat bu sefer 2-3 günü aşkındır gelmedi. Oyunlar aşağıda listededir.
Harvest Land ; 15. seviyeye ulaşmamızı istiyor, karşılığında 684 Coins veriyor, 16. seviyeye geldim 2 günü aşkındır ödül gelmedi
Cookie Jam Blast - Match & Crush Puzzle ; 100. seviyeyi yenmemizi istiyor, 103 e geldim 2 günü geçkindir vermiyor. Ödül miktarı; 570 Coins
Charm King ; 85. seviyeyi tamamlamamızı istiyor, 90'lara geldim fakat halen ödül gelmedi. Ödül miktarı; 741 Coins
Fotoğraflar ile de olayı kanıtlayabilirim. Tüm oyunları ilk defa indiriyorum(Bu şartın gerekliliğini biliyorum.) hatta hepsini yeni duydum. Dediğim gibi ilk teklif gerçekleştirişim değil. Sizin direkt başınızı ağrıtmak istemedim fakat yeterince süre bekledikten sonra yazmak istedim. 3 aktif ligde oynuyorum coinslere acilinden ihtiyacım var. İlgili birisi yardım ederse sevinirim , olayı fotoğraflar ile yahut başka ne gerekiyorsa kanıtlayabilirim.
Teşekkür ederim. Yanıtınızı bekliyorum.
-
@Meftuun18 Merhaba, sorunuzun cevabı Sıkça Sorulan Sorular kısmında mevcut.
Soru: İş kulübünden bir teklif tamamladım ama hediye boss coinsler hesabıma yüklenmedi?
Cevap: İş kulübündeki teklifler iş ortaklarımızın sorumluluğu altındadır. Tamamladığınız teklifin son durumunu kontrol etmek için teklif duvarına girip altta yer alan Support/Miss coins linkine tıklamalısınız.
Bazı tekliflerin tamamlanması bir haftadan fazla sürebilir eğer daha fazla beklemek istemiyorsanız teklifi yapan sponsor firma ile iletişime geçmelisiniz. -
@RevengeisComing said in Teklifler:
@Meftuun18 Merhaba, sorunuzun cevabı Sıkça Sorulan Sorular kısmında mevcut.
Soru: İş kulübünden bir teklif tamamladım ama hediye boss coinsler hesabıma yüklenmedi?
Cevap: İş kulübündeki teklifler iş ortaklarımızın sorumluluğu altındadır. Tamamladığınız teklifin son durumunu kontrol etmek için teklif duvarına girip altta yer alan Support/Miss coins linkine tıklamalısınız.
Bazı tekliflerin tamamlanması bir haftadan fazla sürebilir eğer daha fazla beklemek istemiyorsanız teklifi yapan sponsor firma ile iletişime geçmelisiniz.