Galibiyet yüzdesi gözükmüyor
-
Tarayıcı üzerinden galibiyet yüzdesi gözükmüyor yahut ben bulamıyorum.Mobilde olan herşeyin burada da olması gerekmez mi ?
-
@TezcanReis55 Merhaba
Tam olarak ne demek istediğinizi anlatır mısınız yada resim ile gösteriniz.
-
Hocam hani mobilden profinime tıklayınca %80 galibiyet oranı yazıyor ya onu bilgisayar da göremiyorum .mobil cihazım bozulduğundan fotoğrafını atamıyacağım.
-
@TezcanReis55 galiba demek istediğin şu. Seninle başka bir menajeri karşılaştırdığın da galibiyet yüzdeleri gözüküyor.
-
öyle mi oluyordu o doğrudur.:9 bayağıdır telefondan girmiyorum.İnternette onu görme şansımız niye yok ?
-
@TezcanReis55 Mobil uygulamada bulunan bazı şeyler WEB'de bulunmazken, WEB'de bulunan bazı şeyler de Mobil'de bulunmaz. Buna WEB üzerinden başka menajerlerin liglerini incelemeyi örnek gösterebiliriz. Bu piyasadaki tüm oyun/uygulamalarda böyledir. Evet, WEB'de galibiyet yüzdesini direkt olarak göstermiyor. Ancak Oynanan Maç ve Galibiyet-Beraberlik-Mağlubiyet gibi, uygulamada olmayan verileri gösteriyor. (100/Oynanan Maç)xGalibiyet formülü ile Galibiyet Yüzdenizi hesaplayabilirsiniz.
-
@MehmetCetinTD said in Galibiyet yüzdesi gözükmüyor:
@TezcanReis55 Mobil uygulamada bulunan bazı şeyler WEB'de bulunmazken, WEB'de bulunan bazı şeyler de Mobil'de bulunmaz. Buna WEB üzerinden başka menajerlerin liglerini incelemeyi örnek gösterebiliriz. Bu piyasadaki tüm oyun/uygulamalarda böyledir. Evet, WEB'de galibiyet yüzdesini direkt olarak göstermiyor. Ancak Oynanan Maç ve Galibiyet-Beraberlik-Mağlubiyet gibi, uygulamada olmayan verileri gösteriyor. (100/Oynanan Maç)xGalibiyet formülü ile Galibiyet Yüzdenizi hesaplayabilirsiniz.