Oyun Güncellemeleri
-
@hustundel hocam bu etkinlik bazı kullanıcılara haksızlık değil mi?
Kendimden örnek vereyim İspanyol ligi oynuyoruz arkadaşlar ile; benim stadyum tamamı 3 yıldız yapmışım, emek vermişim, boss coin basmışım, şimdi bu arkadaşlar bu etkinlik boyunca stadlarını bana göre daha az bir emek ile yapıp ben etkinlik boyunca hiç birşey yapamıyor olacağım.
Ya bizler için de ekstra bir geliştirme seviyesi açılması lazım ya da etkinliğin değişmesi lazım kanaatindeyim.
-
@omrtrkbyr-16 Hocam sen stadını fullerken o dediğin adamlar da antreman sahasını full yapıyor. Değişen bir şey yok yani sen de antreman sahanı fullersin. Bu arada hiçbir lig direk stadını 3 yapacak kadar coin harcamaya değmez bu da benden bi nacizane tavsiye olsun.
-
@kaan-mart Reis ben de tüm stadyum bölümü full üçü de 3 yıldız. Yani şimdi ligdeki diğer oyuncular benim bu kadar uğraşıp yaptıklarımı çok daha kısa sürede yapmış olacaklar
-
@omrtrkbyr-16 Merhaba coins kullanman için kimse seni zorlamıyor bu senin insiyatifin sonuçta, böyle avantajlar kimseye zarar vermek amaçlı değil yarar sağlıyor bence bu konuda anlaşalım
-
@cnytakn Reis eyvallah coin kullanımı beni okudukça yukarılara taşıyan bir durum. Bu konuda sizinle hemfikirim. Lakin bugün başlayacak etkinlik 12 arkadaş oynadığımız ligde ben hariç herkesin işine yarayacak. Benim yararıma olan hiç bir durum olmayacak. En azından bir küçük sürpriz daha olsa idi, mesela 2x boss coin yada yaşlı oyuncu gelişimi yada 2x %100 training şansı gibi. En azından stadyum bölümü tamamen 3 yıldız olanlar da oyunda kendisini etkinlikten mahrum hissetmez.
-
yeni bir etkinlik mi var antrenman butonu turuncu oldu.
-
@hustundel etkinlik saat kaçta başlıyor? Ona göre bekleyelim.
-
@hustundel said in Oyun Güncellemeleri:
Hafta sonu etkinliği: Hızlı Kaşif
- Bu hafta sonu kaşif 2 saat içerisinde yeni yetenekler getirebilecek.
Etkinlik 1-4 Haziran tarihleri arasında geçerlidir
kaşif 2 saatte geliyor güzel ama benim daha önce gönderdiğim kaşifin 7 saati varken, 7 saat beklemek zorunda kalıyorum, bu konuya da bir düzenleme getirilmeli bence.
- Bu hafta sonu kaşif 2 saat içerisinde yeni yetenekler getirebilecek.
-
Milliyet bonusu
Milliyet sadece pasaportta yazan bir yazı değildir. Aynı zamanda insanların arasındaki açıklaması olmayan bir bağdır. Sahada, aynı milliyetten oyuncuların birbirleriyle oynarken nasıl daha etkili olduklarını görebilirsiniz. Bir menajer olarak bunu ayarlamak sizin görevinizdir. Ve artık bu OSM'de mümkün. Hali hazırda çok kaliteli menajerlerin arasındasınız. Bu yüzden dizilişinizi daha etkili hale getirmek için aynı milliyetten oyuncuları kadronuza katın.
Aynı milliyetten 6 ve daha fazla oyuncuyu dizilişinize koyduğunuzda bonus otomatik olarak aktifleşmektedir
Bol şans!
-
@hustundel Osman hocam bilgilendirme için teşekkür ederiz acaba bonus nedir bir bilginiz var mı
-
@f-s-m-0-13 simülasyonda kazanma şansınızı artıran bir bonus
-
@hustundel Teşekkür Ederiz hocam iyi çalışmalar.
-
@hustundel Ülkesi belli olmayan, 6 oyuncu olsa simülasyonda aynı bonusu alabiliyoruzmu ?
-
@sütlüpizza ülkesi belli olmayan oyuncumu var oyunda androidde italya ve afrika ülkelerinin resimleri görünmüyor onlardanmı bahsediyorsun ?
-
@karasuvari1453 said in Oyun Güncellemeleri:
@sütlüpizza ülkesi belli olmayan oyuncumu var oyunda androidde italya ve afrika ülkelerinin resimleri görünmüyor onlardanmı bahsediyorsun ?
evet
-
@sütlüpizza pcden oyuna girersen ülkeleri gayet net bir şekilde görebiliyorsun soru işareti olmasını önemseme italyan alman ganalı vs 6 aynı milletten oyuncu oldugu vakit bonusdan yararlanabilirsin
-
Merhaba Yeni Oyuncu güçleri ne zaman belli olacak ve transferler oluyor yeni sezon güncellemesi ne zaman oluyor belli mi ?
duruma göre liglere gireceğim -
@35pasha1925 lig güncellemelerini aşağıdaki linkten takip edebilirsin.
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/19012/league-updates/258 -
Fantezi Ligi ne zaman eklenecek oyuna aylardır bunu bekliyorum ama hâlâ gelmedi acaba ne zaman geleceğine dair bi bilgi var mi sayın moderatörler ?