• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Anında Sat Özelliği

OSM: Oyun hakkında
    5
    9
    584
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Oğuz Kesim
      Oğuz Kesim Turkish Users last edited by

Merhabalar,

Bir konu hakkında önerim var. Bu anında sat özelliğinin lig açarken tercihe bırakılmasını gerektiğini düşünüyorum. Çünkü tamamen haksız rekabeti doğuruyor. Hedef 1 olan takımı alan menajer hedef 10 olan takımı alan menajere göre çok rahat bir şekilde anında sat yapıp istediği oyuncuyu alabiliyor.Yıllardır bu oyunu oynarım.Arkadaşlarla lig kurardık.Anında sat geldiğinden beri bunu gerçekleştiremiyoruz.Ligin başında ya da ortasında hep bir kavga çıkıyor bize adam bırakmadınız ki diye.Anında sat olmadan önce böyle bir şey olmuyordu.Anında sat olayı yüzünden hep istifalar edildi.Oyun bırakıldı.Yeni tanıştığım bir arkadaşımın da arkadaşları osm'de lig kurmuş ve oyunu pek bilmediği için benden destek istedi.Bugün onlar da anında sat özelliği yüzünden kavga etmiş ve ligden çoğu kişi ayrılmış.Bana transfer yasağı olan bir lig açarsanız sorununuz hallolur falan demeyin.Lütfen sesimi duyun, iletin en azından ilgilenin istiyorum.İnsanların emeğine yazık günah oluyor.Anında sat kalksın demiyorum ki en azından lig açarken tercihe bırakılabilir.Çok zor olmasa gerek.Osm'nin geleceği için çok önemli olduğunu düşünüyorum.Lütfen ilgilenin.

hustundel 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • hustundel
        hustundel Turkish Moderator @Oğuz Kesim last edited by

@Oğuz-Kesim Transfer listesinden aldığın adamı anında satarsan zarar edersin yada ben mi yanlış anladım yazdığından?

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • Oğuz Kesim

Ben öyle bir şey yazmadım.Hedef 1 olan takım 2 tane en iyi oyuncusunu anında satsa çok rahat istediği transferi yapabiliyor.Ama düşük hedefi olan takımdakiler bazen 4 oyuncusunu anında satsa yine alamıyor.

CnytAkn 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • ahmettrg
            ahmettrg Turkish Users last edited by

Olumsuzum Zaten değerinde satınca zarara girer yüksek oyuncu satsa bile aynı kalitede 2 oyuncu alır maximum.

İnsanı İnsan Yapan Edebidir !
            ATA !

• CnytAkn
              CnytAkn @Oğuz Kesim last edited by

@Oğuz-Kesim said in Anında Sat Özelliği:

Ben öyle bir şey yazmadım.Hedef 1 olan takım 2 tane en iyi oyuncusunu anında satsa çok rahat istediği transferi yapabiliyor.Ama düşük hedefi olan takımdakiler bazen 4 oyuncusunu anında satsa yine alamıyor.

Hedeflerin farkı burada çıkıyor zaten diğer türlü bir çekişme mücadele olmazdı eğer herşeyin eşit olmasını istiyorsanız dediğiniz gibi transfer kapalı bir lig açın demeyeceğim takımların eşit olduğu ligleri seçin böylece hedef 1 hızlı sat yapsada sizinle arasında çok büyük farklar olmayacaktır.

“Don't play so much, there is no oscar on your end.”

1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • Oğuz Kesim

@CnytAkn Ne alakası var canım. Daha önce niye hedeflerin farkı burada çıkmıyordu o zaman. Yıllarca nasıl çekişme, mücadele oldu? Oyuna güncelleme gelebilir. Sürekli değişebilir. Yenilikler gelebilir; evet ama bu cümleniz çok yanlış. Eskiden beceremiyorduk, eskiden hedeflerin farkı yoktu, çekişme yoktu demek oluyor bu. Takımların eşit olduğu ligler seçilebilir, seçilemez demiyorum. Ben genel yani her lig için konusuyorum. Lig kurarken onca şey tercihe sunuluyorsa bu da gayet sunulabilir bence.

S 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • S
                  saitsait60 @Oğuz Kesim last edited by

@Oğuz-Kesim Bence lig açarken bunun kapatılma özelliği gelebilir çok gerekli olmamasına rağmen. Ama hızlı sat özelliğinin bu kadar abartılacak bir fark oluşturduğunu düşünmüyorum. Sonuçta bir nevi zararına satmış oluyorsunuz, başta iyi bir oyuncuyu 3-5 oyuncuyu satarak alabiliyorsunuz ama transferden elde edeceğiniz kâr azalıyor. Neden bunu kesinlikle olması gereken önemli bir olaymış gibi görüyorsunuz anlamadım.

• Oğuz Kesim

@saitsait60 Ben de ondan bahsediyorum lig açarken kapatma özelliği gelebilir. En yüksek menajer puanını sahipli takımları yenerek, hedefi düşük takımlar alıp yükseklerde bitirerek vs sağlıyorsun. Hedef 13-15 gibi takımları aldığın zaman hedef 1 olan takım gibi anında sat işini kolay yapamıyorsun. Zararına da olsa 90-95 üstü oyuncuları transfer listesine koyarak diğer oyunculara nazaran satmak daha zor. Ve 95 gücünde olan bir oyuncuyu anında satmış da olsan iyi bir para geliyor. Ayrıca adı üstünde zarar. Zararına olan şeyi lig açarken kapatma özelliğinin tercihe sunulması gayet normal bir şey.

CnytAkn 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • CnytAkn
                      CnytAkn @Oğuz Kesim last edited by

@Oğuz-Kesim Önerinize olumsuz bakıyorum ama yinede iletiyorum, eğer kabul edilirse bilgi verilir.

“Don't play so much, there is no oscar on your end.”

• 1 / 1
                      • First post
                        Last post