Football Master Series (FMS) 2021
-
@MehmetCetinTD hocam merhabalar, fms 3. sezona başvurdum ve kabul edildi. ancak benimle henüz iletişime geçilmedi. acaba bir sorun mu oluştu?
-
@frk038 Ligler 16 Temmuz 19:00 yada 20:00 UTC saatinde oluşturulacak, bulunduğunuz ligin moderatörü tarafından davet alacaksınız.
-
@RevengeisComing anladım, takvimde 13-15 arası menajerlerle iletisime geçilmesi yazınca acaba bir sorun mu oluştu diye tereddüte düştüm de...
cevapladığınız için teşekkür ederim -
Tüm Türk katılımcılara başarılar. Kazanan bizden çıkar umarım
-
@Kolonyagücü inanıyoruz, güveniyoruz.
-
FMS 3. Sezon, 8. maçlar sonrası oluşan genel puan durumu.
-
FMS 3. Sezon 1. Turu sona erdi. Temsilcilerimizden @HitMachineGG ve @CERRAH-DENİZ 2. tura yükselme başarısı gösterdiler. Kendilerini tebrik ediyor, Final etabında başarılar diliyoruz.
Bu turda elenen @Kolonyagücü 'ne gösterdiği mücadeleden ötürü teşekkür ederiz.
-
@MehmetCetinTD güzel ve çekişmeli bir organizasyon oldu. Katılmak büyük zevkti benim için.
Üst tura kalan @CERRAH-DENİZ @HitMachineGG ve @frk038 e yürekten başarılar ve bol şans diliyorum.
-
@Kolonyagücü iyi dileklerin için teşekkür ederim hocam. keşke sen de devam edebilseydin. devam eden diğer arkadaşlara başarılar diliyorum.
-
@frk038 Sorma ya son haftalarda kötü şans dedikleri hep beni buldu, istediklerimi alamadım. Hele istifa eden menajere kendi evimde puan verdim sondan 2.hafta o benim moralimi de bozdu. Hayırlısı artık, Sizlerin bizi iyi temsil edeceğinden şüphemiz yok. Tekrar bol şans
-
@Kolonyagücü ellerine sağlık şampiyon. Bundan sonrakiler daha iyi olacak.
-
@Keykubat54 sonraki turnuva için düz koşulara başla sen şimdiden
-
@MehmetCetinTD teşekkür ederim, dostum. Ülkemiz adına daha güzel başarılar kazanmak dileğiyle.
-
@Kolonyagücü seninle beraber aynı ligde boy göstermek beni mutlu etti, gönül isterdiki gruptan ilk iki olarak beraber çıkalım ama olmadı, durmak yok daha iyi şekilde dönersin inşallah.
-
FMS 3. Sezon sona erdi.
Sonuçlar
Ülkemizi temsil eden @CERRAH-DENİZ , @frk038 , @HitMachineGG ve @Kolonyagücü arkadaşlarımızın eline sağlık. Gösterdikleri mücadeleden ötürü kendilerini kutlarız.
Ayrıca 1. turu lider bitirerek 500 Boss Coins ödülün sahibi olan @HitMachineGG ve en iyi 5 tahminciden biri olarak 200 Boss Coins ödülün sahibi olan @Kolonyagücü 'nü tebrik ediyoruz.
Sonraki sezon başlayacağı zaman yine bu başlık altından sizlere duyuracağım. İyi forumlar.
-
@MehmetCetinTD teşekkürler hocam, son 32'ye iddialı girmiştik ancak hem ben hem diğer menajerler talihsiz sonuçlar aldı ve maalesef son 16'ya kalamadık. sağlık olsun, bir sonraki turnuvada umuyorum ki hak ettiğimiz dereceleri alırız.
-
Fms4. Sezon ne zaman başlar bilgisi olan
-
@Serukluyuz Kayıtlar 7 Eylül - 13 Eylül arası.
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/48989/football-master-series-fms/524
-
@RevengeisComing buna her isteyen ekip katılabilirmi
-
@Osm-kralı-234 Hayır, katılmak için bazı şartlar var başlıktan okuyabilirsiniz.