Boss Coins Hk.
-
" Uzun zaman sonra oyuna tekrar döndüm bir çok özellik değişmiş Bosscoin kazanmak için biraz araştırma yaptım bir çok kullanıcı bedava kazanma seçeneğinden iş teklifleriyle kazanıldığını öğrendim pc den girdiğimde teklifleri görebildiğimiz sayfayı bulamadım öncelikle var ise nasıl ulaşacağım oraya ayrıca telefondan girdiğimde de fyber ve ironsource de birer tane anket olduğunu gördüm seçtiğimde bana uygun anket olmadığı gibisinden yanıtlar verdiler .. tapjoy da daha fazla seçenek gördüm ancak hiç birini seçemiyoruz ki seçtiğimde request failed başlığı altında Error occurs when retrieving request data please try again hatasını veriyor bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim iyi çalısmalar " 4 gün önce bu içerikli bir başlık açmıştım kilitlemişsiniz tekrardan yazamıyorum bugün 5. gün hala aynı şekilde bana cevabınızda alamadığın boss coinler için sponsor şirket sorumlulukta falan yazmışsınız da hiç bir içeriğe tıklayamıyorum ki error occurs when retrieving tequest data please try again hatası verip duruyor ne zaman düzelecek bu durum benden başka diğer arkadaşlarıma sordum onlar da aynı şekilde olduğunu söylüyor osm ekibi 4 günde çözememesi üzücü bu sorunu ..
-
@ShiriNga Merhaba, size Tapjoy'da sorun olduğunu ve bunun bizimle alakası olduğunu yazmıştım bu sorun iletildi. Alamadığınız boss coinsler konusunda ki cevabım ise diğer sponsorlardan aldığınız tekliflerle ilgili.
İyi oyunlar.