Navigation

• Login
    • Search

Simülasyon Sorunu

Destek
    3
    3
    51
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • M
      MangoMangoo Turkish Users last edited by

Selamlar. 2 gün önce Tottenham ile çeyrek final maçına çıktım. Öncelikle ikimizde antrenman kampına gitmedik onu söyleyeyim. Maç istatistiklerinde ben öndeyim diyebilirim. Ben %57 topla oynama, Tottenham %43 topla oynama. Benim 8 şut, Tottenham'ın 6 şut. Kornerler yine bende daha fazla. Ancak buna rağmen maç sonucu 2-1 ve ben eleniyorum. Aynı zamanda oyuncularımın kaliteleri 90+ ve oyuncularımın moral, form durumları çok iyi olmasına rağmen oyuncularımın performans puanları 6.

Bundan önce başka bir maçta ise, Southampton maçında yine istatistiklerde ben öndeydim. Benim 9 şut, Southampton 3 şut. Benim topla oynama %60 civarı, Southampton'ın %30 civarı. Kornerler yine bende daha fazla. Ve sonuç 3-3. Bunun nedeni nedir? Kadromun iyi olmasına rağmen oyuncularımın performansları neden düşük?

ahmettrg MehmetCetinTD 2 Replies Last reply Reply Quote 0
      • ahmettrg
        ahmettrg Turkish Users @MangoMangoo last edited by

@MangoMangoo Biraz Taktik Biraz Şans Birazda Oyuncu Seçimlerine Bağlı Bu Durum

İnsanı İnsan Yapan Edebidir !
        ATA !

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • MehmetCetinTD
          MehmetCetinTD @MangoMangoo last edited by

@MangoMangoo

Merhaba, kadronuz iyi ise kazanacaksınız diye bir kaide yok. Aynı durum istatistikler için de geçerlidir.

İyi oyunlar.

Signaturec065a5c57b4e611b.png

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • 1 / 1
          • First post
            Last post