Kaşif, Transfer listesi ve Ekip Savaşı
-
Öncelikle herkese merhabalar farklı konu başlıkları yerine bir arada toplayayım dedim üçünün de aynı sistemde çalıştığını söyleyebilmek için.
İlk olarak kaşifte büyük bir sıkıntı olduğunu söyleyebilirim. Ekipçe girdiğimiz bir ligde oyuncu kriterlerini doğru yapmamıza rağmen gelen oyuncular hep sabit ve ezber şeklinde karşımıza çıkıyor. Örneğin havertz oyuncusu için açtığımız kriterlerde getirilen oyuncularda ilk kaşif; Alli - Rodri - De Jong üçlüsü, ikinci kaşif Kimmich - Coutinho - Gündogan üçlüsü, üçüncü kaşif Fabinho - Erriksen - Pogba... Bu kriterleri degistirip farklı bir oyuncu için yaptığımız zaman ilk gelen topçular yine bunlar oluyor. Her mevkinin belli başlı sabit oyuncuları sürekli gelmekte. Ne atarsanız atın 85 üstü kaşifte çok büyük bir sıkıntı yaşıyoruz. Burada şans faktörünün değil, ezberci sistemin olduğunu görüyoruz. Bunları çektiğim fotoğraflar ve videolarla kanitlayabilirim.
İkinci olarak, transfer listesinde belirlenen haftalarda sürekli aynı oyuncuların gelmesi... şans olayı ortada kalmadı bu sonuçlara göre oyuncuların ezber şeklinde geldiğini farkettik. Sürekli sabit oyuncular sürekli sabit kaşifler... Bir kısır döngünün içindeyiz.
Üçüncü konu, Ekip savaşındaki takımların satış olasiliklari. Özellikle üç savaş ekibinde belli başlı takımların daha çok satış yaptığıni gozlemliyoruz. Bu uzun zamandır başımızı ağrıtan bir sıkıntı haline geldi. Şans olayına artık inanmamaya başladık. Yanlış anlaşılmasın kayırma veya torpilden bahsetmiyorum. Oyunda birçok açığın olduğunu düşünüyorum. Bu açtığım ilk iki konuda şans olayı yerine ezber şeklinde olması açıkçası bizleri bu konuda da tedirgin ettiği ortada.
Oyun Moderatorlugu alan bütün arkadaşlara hayırlı olsun diyor, sorunlarımızı titizlikle hallolabileceğini temenni ediyoruz.
ŞİMŞEKLER EKİBİ - TD_VEDAT
-
@B-Süne Merhaba, yasal haklar nedeniyle Almanya liginden sadece Bayern Münih takımındaki oyuncuları kaşif yoluyla getirebilirsiniz. Satış konusunda defalarca forumda başlık açıldı ve vereceğimiz yanıt yine değişmeyecek bu konuda GB nin taraf tutması veya oyunda transfer konusunda herhangi bir açık olması mümkün değil.
İyi oyunlar.