• Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse

Maç öncesi hatalı kadrolar hk.

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
10 Posts 4 Posters 395 Views
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • oguzztr_1O Offline
    oguzztr_1O Offline
    oguzztr_1 Turkish Users
    wrote on last edited by

Birbiriyle maçlarından önce bilinçli şekilde hatalı kadrolar çıkaran menajerlerle ilgili cezai işlem var mı?
    Forveti defansa koymak,kaleciyi forvete koymak,başka mevkilerin yedeği olarak kullanmak gibi..

LirindL 1 Reply Last reply
    1
  • LirindL Offline
    LirindL Offline
    Lirind
    replied to oguzztr_1 on last edited by Lirind

@oguzztr_1 Mehraba,

Belki hile yapıyor. Onun profiline git ve rapor et.

Saygılarımla

"Peace cannot be kept by force; it can only be achieved by understanding" - Albert Einstein | "There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle” - Albert Einstein | "Learning by making mistakes and not duplicating them is what life is about." - Lindsay Fox | "Everyone makes mistakes in life, but that doesn’t mean they have to pay for them for the rest of their life."

oguzztr_1O 1 Reply Last reply
    0
  • oguzztr_1O Offline
    oguzztr_1O Offline
    oguzztr_1 Turkish Users
    replied to Lirind on last edited by

@Lirind Raporladım hocam,hile kapsamına giriyor mu merak ettim sadece.
    Teşekkürler.

1
  • TezcanReis55T Offline
    TezcanReis55T Offline
    TezcanReis55
    wrote on last edited by

Türkçe bilmediği halde cevap vermesi gülünç olmuş🤡 🤡 .Her neyse konu hakkında söyliyeyim :Belli ki anlaşma yapmışlar Arkadaş üyelerin birbirlerinen yaptığı ucuz trasferler(belli bir yüzdesi var tabi unuttum şuan1M yi 1.3m du sanırım ) yasak olmadığına göre bunada izin veriliyor olabilir.Tabi ki yetkili birini beklemek en doğrusu başlıklarda arattım ama bulamadım benzer başlık 🙂

𝕋𝕖𝕫𝕔𝕒𝕟ℝ𝕖𝕚𝕤𝟝𝟝
    Ekipler/1numara

TezcanReis55T 1 Reply Last reply
    0
  • TezcanReis55T Offline
    TezcanReis55T Offline
    TezcanReis55
    replied to TezcanReis55 on last edited by TezcanReis55

@TezcanReis55 Mesajım tamamen yanlış moderatörden silmesini rica ediyorum.Kulaktan duyma bir bilgiydi özür dilerim 😥 😥

𝕋𝕖𝕫𝕔𝕒𝕟ℝ𝕖𝕚𝕤𝟝𝟝
    Ekipler/1numara

1 Reply Last reply
    0
  • TezcanReis55T Offline
    TezcanReis55T Offline
    TezcanReis55
    wrote on last edited by TezcanReis55

OSM OYUN KURALLAR
    8.MADDE:
    8. Online Soccer Manager'de aynı ligde bulunan menajerler ya da ekip üyeleri arasında anlaşmalı transfer yapmak yasaklanmıştır. Bu, maçlarda şike yapmayı ve transfer sistemini bir takıma diğer takım karşısında haksız bir avantaj sağlamayı da kapsar. Aşağıdaki faktörler bu kurala dahil edilecek fakat bunlarla sınırlandırılmayacaktır: kasti olarak kötü kadroyla maça çıkmak; oyuncuları kasti olarak mevkileri dışında oynatmak; bir başka menajere fayda sağlamak için lige girmek ve birkaç gün sonra istifa etmek; Antrenman Kampını kasti bir şekilde arkadaşa ya da ekip arkadaşına fayda sağlamak için kullanıp haksız bir avantaj elde etmek. Bu hareketlerden dolayı suçlu bulunan her menajerin hesabı kitlenecek ya da uzaklaştırılacaktır ayrıca en az 2 ay boyunca da hiçbir ekibe giriş yapamayacaktır. En az 2 üyesi aynı ligde bulunan ve gizli anlaşmalardan dolayı suçlu bulunan kişilerin ekibi dağıtılacaktır.

@oguzztr_1 Kuralda da belirtildiği üzere Kesinlikle ban sebebidir

𝕋𝕖𝕫𝕔𝕒𝕟ℝ𝕖𝕚𝕤𝟝𝟝
    Ekipler/1numara

1 Reply Last reply
    0
  • LirindL Offline
    LirindL Offline
    Lirind
    replied to oguzztr_1 on last edited by Lirind

@oguzztr_1 Mehraba,

Hayır değil. OSM kurallarına bir göz atın. Özellikle sekizinci kural: Kurallar - 8

Saygılarımla

"Peace cannot be kept by force; it can only be achieved by understanding" - Albert Einstein | "There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle” - Albert Einstein | "Learning by making mistakes and not duplicating them is what life is about." - Lindsay Fox | "Everyone makes mistakes in life, but that doesn’t mean they have to pay for them for the rest of their life."

TezcanReis55T 1 Reply Last reply
    0
  • TezcanReis55T Offline
    TezcanReis55T Offline
    TezcanReis55
    replied to Lirind on last edited by

@Lirind Evet ceza sebebi 8.kuralda gayet açık yazıyor .Yanlışınız var .

𝕋𝕖𝕫𝕔𝕒𝕟ℝ𝕖𝕚𝕤𝟝𝟝
    Ekipler/1numara

1
  • LirindL Offline
    LirindL Offline
    Lirind
    replied to TezcanReis55 on last edited by Lirind

@TezcanReis55 Mehraba,

Üzgünüm cevabını görmedim. Ve ilk gönderi bir hata değildi. Çünkü hileler rapor edilmelidir. Sadece sekiz numaralı kuralı göndermeyi unuttum.

Saygılarımla

1 Reply Last reply
    0
  • HesteraH Offline
    HesteraH Offline
    Hestera
    wrote on last edited by

https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/52789/ban-yoksa-bilelim-kardeşim

Community Manager : Türkiye
    tr.support@onlinesoccermanager.com

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Categories
  • Recent
  • Tags