BİTMEYEN TRANSFER SKANDALLARI!
-
kardeşim bu 3. yazışım ilgilenen yok, sürekli bana hazır mesajı gönderiyorsunuz, benim 10 günde sadece 1 oyuncum sattı 1, ama diğer 4-5 takım durmadan satıyor, şu ligi bi inceleyin oyun motoru bozulmuş başka bi açıklaması olamaz, klasik olarak oyuncuyu listeden kaldır tekrar ekle, yada daha düşük fiyatlı bi oyuncunun satma olasılıgı daha yüksektir vs demeyin, herşeyi de denedim, benim oyuncum satmıyor kardeşim, bu motorda bi sıkıntı var, her seansda sürekli oyuncu satan rakiplerimi görüyorum, oyunu bırakmama ramak kaldı.
-
15 senedir oynadığım oyundan hiç bu kadar soğuduğumu hatırlamıyorum, bana bunun mantıklı 1 tane açıklamasını yapın, benim oyuncum satmıyor bitti.bu arada transfer çılgınlığı dönemiyle satışlar arttırılabiliyorsa şimdi de bi ayar yapılabilir düşüncesindeyim.
-
@Karakartal-Oley sizin de saydığınız faktörlerin yanında şans etkisi bulunmakta. Eğer her şeye rağmen işler yolunda gitmiyorsa istifa edip yeni bir lige baslayabilirsiniz.
-
@Karakartal-Oley Merhaba,
Transfer durumları şans işidir. Bazen gücü yüksek pahalı bir oyuncu 2,5 katından ilk transfer simülasyonunda satılabileceği gibi, bazen de gücü daha düşük ve daha ucuz bir oyuncu günlerce transfer listesinde satılmadan durabilir. Bu gibi durumlarda satış listesine koyulan oyuncuları değiştirmeyi ve nispeten daha düşük değerdeki oyuncuları listeye koyup şansınızı artırmayı deneyebilirsiniz. Fiyat arttıkça oyuncuların satılma ihtimalinin zorlaşacağını unutmayınız.
İyi oyunlar.