Coins
-
Hesabımı detaylı kontrol edebilir misiniz? 5 bin coins almış durumdayım nereden geldiği hakkında bir fikrim yok. Oynadığım bir oyunu tamamlamaya çalışıyordum ama oyun tamamlanmamış bir oyundu ve tamamlanan tekliflere baktığımda 5k daha az coinsim olması gerektiğini gösteriyor. Başarılarda herhangi bir görevde yapmadım. Oyundan rapor etmedim çünkü burası kadar etkili olmuyor. Buradan olmazsa da sağlık olsun sadece bir hata olduğunu düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler
-
@VEDAT-DEM1R merhabalar
Hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen tr.support@onlinesoccermanager.com adresine mail atınız. 72 saat içerisinde size geri dönüş yapılacaktır. Eğer bu sorunun teklifle alakalı olduğunu düşünüyorsanız, teklifi aldığınız firmanın e posta adresine mail atmanızı tavsiye ederim.
İyi oyunlar -
@saidkayaa Tavsiye moderatörler tarafından verilir. Bilgilendirmeniz için teşekkürler. Dediğiniz şeyleri zaten biliyorum. Bide sizden, sizin moderatör olma çabanızdan önce önce ufak bir ricada bulunacağım. Yazdığım yazılarda resmi bir yazı yazmak yerine normal konuşma yazısı yazabilir misiniz? Size özel bir şey değil yanlış anlamayın.
-
@VEDAT-DEM1R bu nazik dilinizden dolayı size teşekkür ederim ilk öncelikle
Şöyle söyleyeyim, ya teklifte bir sorun var ve teklif yanlış bir gönderim yaptı. Bunu düzeltmek için tabii ki o firma ile iletişime geçmelisin. Osm kaynaklı bir sorun olduğunu açıkçası düşünmüyorum. Sorun bence teklif veren firmada yani -
@saidkayaa Bu nazik cevabın için ben teşekkür ediyorum şu şekilde tekrar ediyim. Eğer firmayı alakadar etmiş olsaydı zaten firma ile iletişime geçerdim. Bir ekibin liderinde de, eğer ismini vermemi istiyor ise verebilirim. Onunda yaklaşık 2k coinsi elden gitmiş. O yüzden firma ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Dediğim gibi herhangi bir teklif tamamlamadım. Oynadığım oyunda da teklifi tamamladıktan sonra verilecek coins miktarı gelenin 1/4'i kii hala tamamlamamış durumundayım.
-
@VEDAT-DEM1R bende şöyle izah edeyim, tekliflerle ilgili sorunlarda osm nin her hangi birşey'i yok. Yani teklifle olan sorunda osm'nin bir dahili olmaz.
-
@saidkayaa Bende şöyle tekrar ediyim, bu durumu açıklamamın sebebi "bakın teklfiler ile bu durumun alakası yoktur" demek. Bu arada oyun oynamayan uzun zamandır aktif olmayan eski bir oyuncusunuz Profilinizde yer alan kariyeriniz ve profil açıklama kısmınız birazda şüphe uyandırdı açıkçası. Neyse Sohbet alanı olmadığı için kısa kesecem dikkat etmenizde fayda var. Yetkili arkadaşların cevaplarını bekleyeceğim. Size iyi forumlar.
-
@VEDAT-DEM1R Merhaba, bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. İş kulübü tekliflerinden boss coins kazanmış görünüyorsunuz söylediğiniz miktarda.
@saidkayaa Eğer konuyla alakalı net bir bilginiz yoksa veya emin değilseniz buraya yazılan destek taleplerine cevap yazarak kullanıcıları yanlış yöneltmeyin.
İyi oyunlar.