Skip to content
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse
Brand Logo
  1. Home
  2. Türkçe Forumlar
  3. Destek
  4. Hileci raporu hatası

Hileci raporu hatası

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
2 Posts 2 Posters 98 Views 1 Watching
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • MajorOneM Offline
    MajorOneM Offline
    MajorOne
    Turkish Users
    wrote on last edited by

Selamlar.

Ligimde Liverpool'u çalıştıran Mısırlı bir menajer var, benimle zirve mücadelesi veriyor. Aynı zamanda her gün Mısır bayraklı yeni bir menajer lige girip o gün bana karşı oynayacak takımı alıp bana karşı kampa çıkıyor ve ertesi gün istifa ediyor.

Bu durumu raporluyorum ve e-mail yoluyla aktif etmeye çalışıyorum fakat aktivasyon mailine tıkladığım zaman "Bu iste zaten aktive edildi" tarzı bir bildirim geliyor. Şikayet yerini bulmadığı için ligdeki menajere bişey olmuyor ve istifa edip çıkıyor, sadece maç saatine yakın lige yeni bir hesapla giriyor, maçtan sonra ayrılıyor...

Hile raporumun aktivasyon sorununa göz atmanızı ve ligdeki hileciye el atmanızı rica ediyorum.

RevengeisComingR 1 Reply Last reply
    0
    • MajorOneM MajorOne

Selamlar.

Ligimde Liverpool'u çalıştıran Mısırlı bir menajer var, benimle zirve mücadelesi veriyor. Aynı zamanda her gün Mısır bayraklı yeni bir menajer lige girip o gün bana karşı oynayacak takımı alıp bana karşı kampa çıkıyor ve ertesi gün istifa ediyor.

Bu durumu raporluyorum ve e-mail yoluyla aktif etmeye çalışıyorum fakat aktivasyon mailine tıkladığım zaman "Bu iste zaten aktive edildi" tarzı bir bildirim geliyor. Şikayet yerini bulmadığı için ligdeki menajere bişey olmuyor ve istifa edip çıkıyor, sadece maç saatine yakın lige yeni bir hesapla giriyor, maçtan sonra ayrılıyor...

Hile raporumun aktivasyon sorununa göz atmanızı ve ligdeki hileciye el atmanızı rica ediyorum.

RevengeisComingR Offline
      RevengeisComingR Offline
      RevengeisComing
      Turkish Users
      wrote on last edited by

@M-Bebek Merhaba, raporunuzu başarıyla oluşturmuşsunuz. 72 saat içerisinde raporunuzla ilgilenilecektir.

İyi oyunlar.

Osm Volunteer (27.03.2020 - 19.05.2022)

1 Reply Last reply
      0
      Reply
      • Reply as topic
      Log in to reply
      • Oldest to Newest
      • Newest to Oldest
      • Most Votes

• Login

• Login or register to search.