Scout aanvallende verdediger

 • Dutch Users

  Als ik de scout laat zoeken naar ervaren aanvallende verdedigers 85+ krijg ik erg vaak spelers met lage aanvalsscore. Zoals nu: (aan/ver) 9/89, 26/85, 11/85. Alleen die met 26 aanval is acceptabel (hoewel eerder all-round dan verdedigend), maar de anderen kun je echt niet aanvallend noemen. Gisteren kreeg ik er ook al twee met aanval 6 en 10. Ik heb dit tot nu toe vooral bij zoeken naar de betere spelers, maw 85+. Werkt het algoritme dat de spelers uitzoekt daar wel goed?

 • Moderator NL

  @Jandar_NL

  Hoi,

  Zie onderstaand topic voor het antwoord op je vraag. Geen bug dus.

  https://forum.onlinesoccermanager.nl/topic/39131/veel-gestelde-vragen/7

 • Dutch Users

  Dank je. Als er gewoon geen spelers bestaan die aan de eisen voldoen dan snap ik dat. Toch vind ik het merkwaardig dat er dan blijkbaar maar 1 'ervaren aanvallende 85+ verdediger' in het hele spel zit... want die heb ik gisteren gescout en gekocht: de andere teams in mijn competitie hebben er nl. geen. Van jongere spelers kan ik dat wel begrijpen, maar van ervaren...? Ok, ik scout voor 85+ voortaan wel naar alle leeftijden.

 • Moderator NL

  @Jandar_NL

  Het klink misschien gek, maar er is echt maar één verdediger tussen de 25 en 29 jaar met een rating van 85+ en een hoge aanvallende rating. Dit is Robertson A. van Liverpool en die heb je al in je team. In Spanje zijn er twee verdedigers in de leeftijdscategorie 30+. Voor de rest zijn het vooral spelers met een lage aanvalswaarde. Het is dus niet zo gek dat de scout met andere type spelers komt.

  De reden hiervoor heeft met het coronavirus te maken. Doordat er de afgelopen maanden geen voetbalwedstrijden meer zijn gespeeld, heeft de website 'transfermarkt' alle spelers een waardedaling gegeven. Gamebasics baseert de ratings van de spelers op OSM op deze website, dus vandaar dat alle spelers nu lagere ratings hebben.

  Om in het vervolg ongewenste scoutresultaten zoveel mogelijk te voorkomen, kan je het beste het leagueoverzicht controleren. Hier vind je alle teams van alle competities en dus ook alle spelers. Hierop kan je dan de scout instellen.

 • Dutch Users

  @FC-Eddie_NL Interessant dat corona zoveel invloed heeft op het spel, terwijl we de wedstrijden nog steeds met publiek (en met inkomsten uit kaartverkoop) spelen... 🤒

 • Moderator NL

  @Jandar_NL

  We zullen het er mee moeten doen.