• Community Manager

  Community Survey.jpg

  Beste managers,

  Om feedback van managers te verzamelen, is er van 16 juni tot 21 juni een survey beschikbaar die door alle belangstellenden kan worden ingevuld. Aangezien OSM zich wil blijven verbeteren, verzoeken we je daarom vriendelijk om deze vragenlijst in te vullen. Het invullen van de vragenlijst neemt hooguit 5 minuten in beslag.

  Alvast bedankt!

  🇳🇱 Nederlandse vragenlijst:
  https://www.surveymonkey.com/r/799CQ3X


 • Wat een onzin zeg


 • @Vjenne-Rulezz_NL waarom zou dit onzin zijn?

 • Community Manager

  @tim3838_NL
  Uiteraard is iedereen vrij om een eigen mening hierover te vormen.. 😉

 • Community Manager

  -Community Survey | Resultaten / Acties
  

  Het heeft even geduurd eer de resultaten van de Community Survey bekend waren, aangezien er ongelooflijk veel reacties vanuit de community op de survey zijn binnengekomen. Dank allemaal voor het reageren!

  Sinds de laatste update zijn de resultaten bestudeerd en geanalyseerd. Nu willen we jullie graag de resultaten laten zien en wat er zal worden gedaan met deze resultaten.

  Bij het beantwoorden van de vraag "wat zou jij willen verbeteren aan OSM?" waren dit de 3 meest veelvoorkomende antwoorden:

  • Verander iets aan de huidige duelinstellingen als het gaat om de competitietools (25%)
  • Terugkeer van 'oude' battles (6%)
  • De mogelijkheid om een vriendschappelijk duel te spelen tegen een tegenstander naar keuze (5%)

  Wat zal er veranderen naar aanleiding van deze uitkomsten?

  In de eerstvolgende duelupdate zullen de timers in crewduels niet meer versneld kunnen worden! In de toekomst zullen de duelinstellingen, op basis van feedback en gegevens, gerouleerd blijven worden. Deze verandering zal naar verwachting binnen een maand werkelijkheid worden.

  Daarnaast wordt er gewerkt aan een competitie waarin battle regels zijn toegestaan. Hier is nu nog geen duidelijkheid over, maar jullie vanzelf zullen op de hoogte worden gebracht wanneer er meer concrete inzichten zijn hierover. Deze suggestie is eerder al naar voren gebracht in een battle survey. De oplossing is zo tijdrovend en complex om in te richten dat het voor nu helaas nog geen optie is.

  Nogmaals bedankt voor het participeren in deze survey en het meedenken om OSM te kunnen verbeteren!