-
Ben yaklaşık 10 senedir bu oyunu oynuyorum. Aşağıda paylaştığım 2 resim var .İlki oyun 1cisine ait 2 cisi bana.
Şimdi galibiyet beraberlik mağlubiyet istifa vsvs sayılarını bir karşılaştırın . benim sıralamam 18 binlerde . bu hakmı reva mı ? bu nasıl bir sistem ? Bunun genel galibiyet ve mağlubiyet yüzdesiyle ölçülmesi gerekmez mi?
Merakla bekliyorum. Teşekkürler. -
@nehuya said in ALLAH AŞKINA BİRİSİ AÇIKLASIN ÖZELLİKLE YÖNETİCİLER LÜTFEN:
Ben yaklaşık 10 senedir bu oyunu oynuyorum. Aşağıda paylaştığım 2 resim var .İlki oyun 1cisine ait 2 cisi bana.
Şimdi galibiyet beraberlik mağlubiyet istifa vsvs sayılarını bir karşılaştırın . benim sıralamam 18 binlerde . bu hakmı reva mı ? bu nasıl bir sistem ? Bunun genel galibiyet ve mağlubiyet yüzdesiyle ölçülmesi gerekmez mi?
Merakla bekliyorum. Teşekkürler.Merhaba,
Sorunuzun cevabı Sıkça Sorulan Sorular kısmında mevcuttur.
Soru: Menajer Sıralama sistemi nasıl çalışıyor? Topladığım menajer puanlar profilimde daha az görünüyor!
Cevap: Her bir kulüp sayfasının bağımsız sıralaması vardır. Eğer 4 kulüp sayfasında da kulüp yönetiyorsanız 4 farklı sıralamanız olur. Profilde gösterilen sıralama en yüksek puana sahip olduğunuz kulüp sayfasının sıralamasıdır.Ayrıca bota karşı oynanılan maç ve ordan alınan galibiyet ile bir oyuncu arasında oynanılan maç ve ordan alınan galibiyet arasında fark olmak zorundadır ; bu da menajer puanı ile sıralama sisteminin zorunluluğunu gerektiren örneklerden bir tanesidir.
İyi oyunlar.