• Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse

Hesabım haksız yere kapatıldı ve ne mailden ne forumdan doğru dürüst cevap verilmiyor

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
2 Posts 2 Posters 110 Views
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • R Offline
    R Offline
    ricardopablo_8 English Users
    wrote on last edited by

Daha önce de defalarca hem mail adresine hem buraya yazdım. Mail adresinden gelen cevap "osm kurallarını iyi okuyun ve forum linki" forumdan gelen cevap "mail adresi gönderilerek itiraz ede bilirsiniz" böyle böyle sanki bir birilerinin üstüne atıyorlar. Arkadaşım cihazı bozulduğundan benim cihazımla oyuna girdi. Gecesinde ikimizin de hesabı kapatıldı. Arkadaşım oyunu bıraktı zaten ondan sonra ama ben hesabımın geri verilmesini talep ediyorum.

EgoistMsdE 1 Reply Last reply
    0
  • EgoistMsdE Offline
    EgoistMsdE Offline
    EgoistMsd Turkish Users
    replied to ricardopablo_8 on last edited by

@ricardopablo_8 said in Hesabım haksız yere kapatıldı ve ne mailden ne forumdan doğru dürüst cevap verilmiyor:

Daha önce de defalarca hem mail adresine hem buraya yazdım. Mail adresinden gelen cevap "osm kurallarını iyi okuyun ve forum linki" forumdan gelen cevap "mail adresi gönderilerek itiraz ede bilirsiniz" böyle böyle sanki bir birilerinin üstüne atıyorlar. Arkadaşım cihazı bozulduğundan benim cihazımla oyuna girdi. Gecesinde ikimizin de hesabı kapatıldı. Arkadaşım oyunu bıraktı zaten ondan sonra ama ben hesabımın geri verilmesini talep ediyorum.

https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/55515/hesabım-geçersiz-bir-sebeple-kapatıldı/2

Signaturec065a5c57b4e611b.png
    alt metni

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Categories
  • Recent
  • Tags