🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
@mihau1878 Pic na wodę. Głosowanie było ogólnodostępne i zdominowali je nasi rodacy Niemniej gratulacje za samą nominację do tej nagrody
-
@Michal_ACM
Masz rację, ale sama nawet nominacja już potwierdza jego wysoką formę, jaką ostatnio dysponuje :slight_smile: -
@Byku-Duma-Warmii No przecież to samo napisałem Oby tylko się utrzymał w Premier League razem z Hull. Tylko szkoda, że bój o utrzymanie toczą ze Swansea Łukasza Fabiańskiego. Jeden z nich najpewniej spadnie do Championship
-
@Michal_ACM
Niestety tak może być, ale coś czuję, że gdyby któryś z naszych polaków spadł z PL to jednak i tak szybko by znalazł sobie pracodawcę w PL. -
Dość nie typowo, bo już wczoraj rozpoczęła się kolejna kolejka Premier League. A w pierwszym meczu kolejki Tottenham dość niespodziewanie przegrał z West Hamem i raczej pożegnał się z szansami na mistrzostwo Anglii, gdyż Chelsea jak wygra swoje spotkanie w poniedziałek odskoczy na Tottenhamu na punktów na kolejki przed końcem sezonu, więc będzie praktycznie po wszystkim.
-
@mihau1878 1:2 dla naszych wg mnie :ok_hand_tone1:
-
@Dovco_HandF niestety skończyło się inaczej
-
No to trzeba będzie wygrać LE
-
@ToomAnyWays UTD bez watpienia faworyt Celta i Ajax do przejscia
-
@mihau1878
Kurczę, trochę zdziwiło mnie zachowanie Welbecka, który po strzeleniu bramki normalnie się cieszył, zamiast oddać hołd swojej byłej drużynie . Słabe zachowanie, a co do meczu, znowu niewykorzystane sytuacje się zemściły i tyle w temacie. Arsenal miał zdecydowanie więcej szczęścia w tym meczu i to wykorzystał. -
@ToomAnyWays said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
trzeba będzie wygrać LE
I inaczej nie będzie :thumbsup_tone1:.
-
@Byku-Duma-Warmii Też to zauważyłem
-
@Marcin657827 byles kiedys pod stadionem CFC ?
-
@Marcin657827 nie jestem ich fanem ale bylem tak jak pod Watford Millwal Arsenal Tottenham West Ham na co do srodka isc ? juz na wambley bylem gdzie typ co oprowadzal na wstepie powiedzial ze tydzien temu dwoch polkow sie zatracilo i ich do dzis szukaja a potem zapytal skad kto jest . mina bezcenna
-
Wszystkie wynik weekendowej kolejki:
Chelsea, jeśli wygra kolejny mecz zdobędzie tytuł Mistrza Anglii :flag_gb: bez oglądania się na rywali. Zaś rywal Chelsea w ostatnim mecz, czyli ekipa Middlesbrough oficjalnie spadła o poziom niżej i w następnym sezonie już jej tutaj nie zobaczymy.
-
Liverpool po wielu latach w końcu w najlepszej czwórce, chociaż nie jest jeszcze nic przesądzone