Verkeerde bekerwinnaar [iP]

 • Dutch Users

  Het seizoen is net afgelopen en ik ben zowel kampioen als bekerwinnaar. Maar nu staat Ajax als bekerwinnaar! Ik speelde de finale tegen Feyenoord, dus dat is heel gek!! Ik wil hier graag een foto uploaden, maar dat lukt me niet...

 • Moderator NL

  @Devilee_NL

  Hoi,

  Om screenshots vanaf je telefoon hier op het forum te plaatsen, zal je deze eerst via je telefoon moeten exporteren naar je pc. Daarna kan je ze via het 'upload afbeelding'-icoontje (meest rechtse icoontje boven het tekstvlak) hier bij je bericht toevoegen. Vul daarnaast ook het bugtemplate zo volledig mogelijk in. Deze gegevens hebben we nodig, zodat het voor de ontwikkelaars duidelijk is wat het probleem is en zo hopelijk sneller tot een oplossing kunnen komen. Het bugtemplate vind je in het sticky topic 'Voordat je een bug meldt'.

 • Dutch Users

  Ok, hierbij:

  Managernaam: Devilee
  Clubslot: 1
  Datum en Tijd van het optreden van de bug: 06-08-2020, 20:30
  Team: ADO Den Haag
  Competitienummer: 4437442/1
  Server: Thierry
  Screenshot(s): IMG_1409.PNG IMG_1410.PNG
  Welk apparaat: (iOS app)
  Bug/Fout stap voor stap beschrijving: Na de laatste competitiewedstrijd kreeg ik de volledige nabeschouwing te zien. Deze heb ik bijgevoegd. Op de PC wordt het goed weergegeven, maar op de iPhone dus niet.
  Overige opmerkingen:
  Het gaat om een screenshot van mijn iPhone, dus kan ik niet de tijd enz erbij zetten.
  ***Voor bugs gerelateerd aan website en Facebook, graag toevoegen:
  Browser: nvt

  ***Voor bugs gerelateerd aan de iOS en Android app, graag toevoegen:
  Merk + type toestel: Apple iPhone 11
  OS (besturingssysteem) Versie: iOS 13.6
  OSM App Versie: 4.6.14

 • Moderator NL

  @Devilee_NL

  Dank je voor de info. Ik zal dit doorgeven aan Gamebasics. Dit is een visuele bug en is al bekend en wordt aan gewerkt. Door de app te verwijderen en weer opnieuw te installeren zou het probleem verholpen moeten zijn. Zorg er wel voor dat je weer opnieuw in je account in kunt loggen wanneer je de OSM app verwijderd.

 • Moderator NL

  Deze bug is inmiddels opgelost met versie 4.6.16 van de iOS app.