2 neymar, sarı kartların sebepleri ve oyuncu değişiklikleri
-
merhaba. şu an aldosivi takımını yönetiyorum ve takımımda 2 tane neymar var. bunun saçmalık olduğunu, gerçek hayatta böyle bir şey olamayacağı için oyunun saçmaladığını düşünüyorum. oyun biraz daha gerçekçi ve ilgi çekici olmalı. Bunun dışında sarı kartların sebeplerine çok takılıyorum. Saçma sapan sebeplerden ötürü sarı kart gören futbolcularım oluyor hatta 2. sarı kartı da görüp oyundan atılan futbolcularım yüzünden maçları kaybettim. Buna da acil güncelleme getirilmeli. Bunun dışında bir de oyuncu değişikleri var. Oyuncu değişikliğini ben yapamayacaksam menajer olmanın manası ne? Oyuna almak istemediğim oyuncu oyuna girince ben çıldırıyorum. Stopere, bek özellikli adam; kanat forvete santrafor falan alınıyor. Maçlar hep bu yüzden kaybediliyor. OSM bunları güncellemeli ve dediğim şekle sokmalı. Bu sayede OSM daha iyi olabilir.
-
@mucosrdngct Merhaba, lig güncellemeleri olduğunda oyuncuların tam adı değiştiği zaman güncellemeden önce oluşturulan liglerde aynı oyuncudan iki tane olabiliyor. Eski ligler bittiğinde bu durum düzelecektir. Sarı kartların sebeplerine takılmamanızı tavsiye ederim.
Oyuncu değişiklikleri için ilk 11'inizde yedek koyduğunuz oyuncular öncelikli gelir buna göre bir tercih yapabilirsiniz, şuan için bu konuyla ilgili Gamebasics'in bir tasarrufu bulunmamaktadır.
İyi oyunlar.