STSL 2020-2021 Sezonu
-
başakşehir fenerbahçe maçı çok kritik bi hale geldi.iki takım açısından da kritik bi maç.
-
@bayburt-il-ozel-idare Fbnin tüm şampiyonluk planları suya düşmüş olmalı Altay sakatlandı ve kaleci Harun 2. Kalsak yeter bence
-
STSL 2020-2021 Sezonunun bu haftaki en kritik maçında Altay Bayındır'ın yokluğunda kaleyi devralan Harun Tekin Fenerbahçe taraftarının yüreğine belli ki su serpmiş oldu.
Şampiyonluk yarışı devam ediyor.
-
Bjk Sivasta da takıldı böyle giderse şampiyonlar ligi elemelerine bile katılamayabilir
-
@yersen_6 sivas deplasmanında takılmak doğal da saçma sapan maçlarda puan kaybedersen bu maçı kazanmak zorunda kalırsın
-
@bayburt-il-ozel-idare doğru diyorsun Sivas iyi takım ama kadroda sıkıntı çekiyor böyle giderse düşebilir büyük ihtimalle takım hep aynı ve sık bir maç temposu var oyuncular çok yorulmuş olmalı
-
STSL 2020-2021 Sezonunda bitime son 4 hafta kala lider Beşiktaş rahatladı.
-
Merhaba millet sizce kalan haftalarda kim şampiyon olacak skor tahminlerinde bulunalım
Puan 78
Beşiktaş - Hatayspor
Galatasaray - Beşiktaş
Beşiktaş - Karagümrük
Göztepe - Beşiktaş
Puan 73
Fenerbahçe - BB Erzurumspor
MKE Ankaragücü - Fenerbahçe
Fenerbahçe - Sivasspor
Kayserispor - Fenerbahçe
Puan 72
Gençlerbirliği - Galatasaray
Galatasaray - Beşiktaş
Denizlispor - Galatasaray
Galatasaray - Yeni Malatya
-
@kalkan-hamza said in STSL 2020-2021 Sezonu:
Merhaba millet sizce kalan haftalarda kim şampiyon olacak skor tahminlerinde bulunalım
Puan 78
Beşiktaş - Hatayspor 2-1
Galatasaray - Beşiktaş 0-1
Beşiktaş - Karagümrük3-1
Göztepe - Beşiktaş0-2
Puan 73
Fenerbahçe - BB Erzurumspor3-1
MKE Ankaragücü - Fenerbahçe1-2
Fenerbahçe - Sivasspor1-1
Kayserispor - Fenerbahçe0-2
Puan 72
Gençlerbirliği - Galatasaray1-2
Galatasaray - Beşiktaş0-1
Denizlispor - Galatasaray1-3
Galatasaray - Yeni Malatya1-0
Skorlarda hiç emin değilim ama puanlar bence böyle olur
1.Beşiktaş
90 puan
2. Fenerbahçe
83 puan
3.Gs
81 puan -
gençler kaybetmez beşiktaş hatay ikisinden biri kazanır fener kazanır
-
şampiyon ise bjk olur ama öyle fark atmaz fener zorlar baya
-
@bayburt-il-ozel-idare bjk en kötü gsde kaybeder diğer 3 takımdan biriyle berabere kalır bence diğer ikisini kazanır ama bu performansını korursa hepsini kazanır
-
Bjk hatayı 7-0 yendi Hatay teknik direktörü kaleciyi yedeğe alsaydı bari kalecininde kariyeri var.
Ve sizce Larin bu yılın gol kralı olabilir mi?
-
@yersen_6 boupendza olur bence
-
gençler kaybetmez dedik adamlar çok kötü oynadı gs güzel oynadı ve galibiyeti hak etti
-
@bayburt-il-ozel-idare hocam gençlerin kaybetceği benim için belliydi zaten son maçlara bakıldımı kötü oynadıkları belki Erzurum filan olsa fbye karşı berabere biterebilir denilse olabilir ihtimal var ama fenerin kazanma ihtimali daha yüksek
-
@yersen_6 inanılmaz kötü oynadı gb son yıllarda bu kdr kötü oynayan bir takım görmedim
-
Sizce derbi kaç kaç biter? ben normalde çok gollü bir maç beklemiyordum ama şuan bekliyorum ama şuan bekliyorum bence Beşiktaş 3-1 kazanır önceki maçlarda gösterdiği performansı bu maçtada gösterebilirse
-
@yersen_6 tipik bir 1-1 lik maç bekliyorum