STSL 2020-2021 Sezonu
-
@bayburt-il-ozel-idare hocam ben daha 1 yıl önce Serik Spor diye bir takım olduğunu öğrendim
-
@yersen_6 bjk fener maçı yaklaşıyor
-
@bayburt-il-ozel-idare normalde olsa kaybederdi fb büyük ihtimalle ama şimdi Erol yenilirse gitcek bu 3. Kez oluyor ve 2sinde paçayı kurtardı bu maç içinde elinden gelenin kazanacağını düşünüyorum yoksa kovulcak ama sonra gene bizi delirtir pelkası inşallah ortada oynatır
-
@yersen_6 bjk trabzona benzemez baya iyiler kendi sahalarında ghezzal larin abo süper ben bjk nin bu fırsatı kaçıracağını düşünmüyorum kazanırlar ztn biz de kötüyüz sahamızda yendiniz
-
@bayburt-il-ozel-idare yani bjk koyar ama erol kovulmamak için götünü yırtar bir yolunu bulmaya çalışır ama pek umudum yok bide Trabzon dışında bir maç daha vardı ama hangisi hatırlayamadım şimdi
-
@yersen_6 seyirci gelmeli akyazı ve kadıköy sorunlu artık
-
@yersen_6 başakşehir maçını diyon heralde
-
@bayburt-il-ozel-idare maç Kadıköye değil Allah'a şükür diyordur Erol olsa her türlü kaybederdi yine deplasman bir umut başakşehir olabilir ama tam hatırlıyamadım
-
Antalya spor 3-1 Erzumspor
Goller:
39. dk. 0-1 Erzurumspor
54. dk 1-1 Fredy
66.dk 2-1 Bayrakdar
79.dk 3-1 Bünyamin BalcıAsistler:
54. dk. Fredy'nin asistini Bünyamin Balcı yaptı
66.dk. Bayrakdar'ın asistini Podolski yaptı
79. Dk. Bünyamin Balcı'nın asistini Hakan Özmert yaptıİkinci yarı iyi oynadık.
-
Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe
Beşiktaş kendi evinde güzel ve sistemli oynadı, kaleye de güzel şutları var ancak kalede Altay olmasa 4-1 gibi değişik bir skor görebilirdik.
Fenerbahçe ilk yarı full defansif oynarken, ikinci yarı başında gol yiyince ofansif oynamaya başladı. İrfan Can'ın 11 oynaması bence hataydı. Ferdi sonradan girdi ancak Osayi'nin yerini tutmadı.
Ozan, Caner ile birlikte güzel oynadı ve geçen sene attığı tarzda bir gol ile bunu süsledi. Son anda çıkan 2 top var Beşiktaş kalesinde. Fenerbahçe galibiyet golünü bir türlü atamadı ve maç berabere sonlandı. Bana kalırsa maçın hakkı Beşiktaş'ındı. Fenerbahçe'nin acil bir taktik değişikliğine gitmesi gerekiyor.
-
@pashalp said in STSL 2020-2021 Sezonu:
Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe
Beşiktaş kendi evinde güzel ve sistemli oynadı, kaleye de güzel şutları var ancak kalede Altay olmasa 4-1 gibi değişik bir skor görebilirdik.
Altay olmasa Harun oynasa 7.liğe filan oynardık Altay sağolun Fb Altay'ı 20 milyona bile yollamamalı onun yerine kimi alıcak aldığımız çoğunlukla çöp çıkıyor güzel bir oyuncu bulmuşsun bir 3 yıl daha kendine kaleci aramq
-
fenerbahçenin kadrosu çok iyi falan diyorlardı amma ve lakin ilk 11 i o kadar da iyi değil ama kadro aşırı alternatifli yedek ilk 11 oyuncusunu aratmıyo bu iyi bişe ama ilk 11 deki kadro gücü o kadar fazla değil santrafor baya şart nerden buldunuz samattayı tam kazık yediniz bence
-
@bayburt-il-ozel-idare efsane kazık yedik ben bu yıl gelen forvetlerden sadece cissenin gelmesini doğru buluyordum ama oda iyi çıkmadı
-
@yersen_6 biz de baya kazık yedik afobe baker stiven plaza diabate özellikle diabateden çok kazık yedik ama adam fb göz maçında iyi asist yaptı
-
@bayburt-il-ozel-idare şuan fenerde gelmesini istediğim iki teknik adam ikilisi Zico teknik direktör Alex yardımcı ama Alex gelmesede olur şimdi Erol gibi adamdan nefret ederiz filan başarısız olurda ama ziconun bizi şampiyon yapabileceğini düşünüyorum Erol Bulut gidiyor keşke hiç gelmeseydi yine futbolcu olarak seviyordum
-
@yersen_6 şu an bi görevi var zico zor biraz sinan engin löwle anlaşılmış dedi ama kesin yalandır
-
@bayburt-il-ozel-idare Zico zor ama gelebilecek teknik direktörler arasına koymuşlar Okan Buruk haricinde hepsi iyi
-
bjk olacak herhalde şampiyon gs güzel oynamıyo fenerde de kadıköy sorunu var bjk anormal işlere imza atmazsa şampiyon olur
-
erol bulut good bye
-
@bayburt-il-ozel-idare kötü günleri geçtik büyük ihtimalle bizi daha kötü günler bekliyor Emre'nin teknik direktörlük tecrübesi yok