STSL 2020-2021 Sezonu
-
şampiyon ise bjk olur ama öyle fark atmaz fener zorlar baya
-
@bayburt-il-ozel-idare bjk en kötü gsde kaybeder diğer 3 takımdan biriyle berabere kalır bence diğer ikisini kazanır ama bu performansını korursa hepsini kazanır
-
Bjk hatayı 7-0 yendi Hatay teknik direktörü kaleciyi yedeğe alsaydı bari kalecininde kariyeri var.
Ve sizce Larin bu yılın gol kralı olabilir mi?
-
@yersen_6 boupendza olur bence
-
gençler kaybetmez dedik adamlar çok kötü oynadı gs güzel oynadı ve galibiyeti hak etti
-
@bayburt-il-ozel-idare hocam gençlerin kaybetceği benim için belliydi zaten son maçlara bakıldımı kötü oynadıkları belki Erzurum filan olsa fbye karşı berabere biterebilir denilse olabilir ihtimal var ama fenerin kazanma ihtimali daha yüksek
-
@yersen_6 inanılmaz kötü oynadı gb son yıllarda bu kdr kötü oynayan bir takım görmedim
-
Sizce derbi kaç kaç biter? ben normalde çok gollü bir maç beklemiyordum ama şuan bekliyorum ama şuan bekliyorum bence Beşiktaş 3-1 kazanır önceki maçlarda gösterdiği performansı bu maçtada gösterebilirse
-
@yersen_6 tipik bir 1-1 lik maç bekliyorum
-
@edus_mavi hocam skor olarak ne bekliyorsunuz
-
STSL 2020-2021 Sezonu
Bitime kalan 2 maç son derece gergin geçecek
-
Şuan fenerin maçlarına atsaydım parayı zengindim 2de 2 ama inşallah 3. Tutmaz kazanırız
-
@edus_mavi amin
-
inanılmaz bir geceydi alzheimer olsam unutmam en çok da bjk şaşırttı
-
@bayburt-il-ozel-idare kanka googleden bjk diye arıyorum sadece ziraat maçlarını gösteriyor ve süper lig dedimmi haberler çıkıyor puan durumu diyorum haberler çıkıyor herhalde choremeyi hacklediler bende çıkmıyor sizde çıktıysa bilmiyorum normalde çıktığı gibi şuan maçkolikten bakıyorum ne yazsam çıkmadı bjk-karagümrük dedim oynadıkları hazırlık maçı çıktı
-
buldun mu bilmem ama maçkolik her zaman iyidir forumdaki yorumlarda efssane