STSL 2020-2021 Sezonu
-
@yersen_6 bi takım kazanır bence niyeyse berabere bitmicekmiş gibi geliyo bana kazanırsak süper olur bizim için ama malesef gs erzurumla oynicak bjk de denizliyle kağıt üstünde basit maçlar
-
@bayburt-il-ozel-idare bencede berabere biter kazanamayız biz zaten
Bi sorum var sizce Alanya niye süper o kadar oyuncusunu sattı teknik direktörünü sattı ben Alanya bu yıl iyi olamaz dedim adamlar gene süper inşallah gelecek yıl şampiyonlar ligine giderler -
@yersen_6 en iyi alanya temsil eder bizi avrupada başkanları iyi takıma uygun yabancı ve yerli transfer ediyolar hasan çavuşoğlunu tebrik ediyorum
-
@bayburt-il-ozel-idare ben bu adamların daha nasıl lig şampiyonu olamaddığını anlayamıyorum
-
@01adana01adana bu sene üst üste ligin son sıralardaki takımlarına puan kaybetti bu sürecin etkisi büyük gençlere 2 1 denizliye 1 0 erzurumla 1 1 berabere kayseriyle 1 1 berabere ve bunların hepsi dep yani alanyasporun dep performansı iyi deil
-
beşiktaş denizlispor maçı kaç kaç biter tahmin alalım
-
@bayburt-il-ozel-idare 2-0 bjk senin tahmin maç oynandımı bilmiyorum
-
@yersen_6 2 1 alır bjk bence ya da böyle biter
-
Ve skor 3-0 bjk aldı
ts - fb tahminin ne -
@yersen_6 zor be net bi tahminim yok kg olur gibi ve ts kaybetmez diyim
-
@bayburt-il-ozel-idare ben 3-1 ts alır diye düşünüyorum
-
@yersen_6 gs erzurum maçı peki
-
@bayburt-il-ozel-idare gs rahat alır bence
Fb - ts maçında gustavo olsaydı benim gözümde fbnin Bi şansı olurdu -
@yersen_6 hangi spiker olucak acaba yalçın çetin bjk denizliyi almıştı inş ercan taner alır bu maçı
-
Dakika 76 Fenerbahçe Pelkasın golüyle 1-0 öne geçti ve maçı izlemedim ama istatistiklerde fenerbahçe çok iyi 8 işabetli şutu var 10 şuttan rakibinin ise 8 şuttan 1 isabetli şutu var
-
@yersen_6 seyirci yokken derbilerde deplasman kazanıyor hep
-
@bayburt-il-ozel-idare o zaman bizim sahayı oynanamıyacak hale getirelim hep deplasmanda oynuyalım
-
hem fenerin hem de trabzonun maçların seyircisiz oynanması iç saha maçlarına kötü yansıyo iki takımın iç sahada aynı sonuçları aldığı da enteresan(7g1b5m).
-
@bayburt-il-ozel-idare valla hocam doğrudur zaten Kadıköy mağlubiyetinin ikiside gs taraftarsız olmuştu herhalde
-
@yersen_6 geçen seneki taraftarlıydı