STSL 2020-2021 Sezonu
-
@yersen_6 yoktu Ayn eddie newton vardı ilk yarı iyi oynamıştık da iki duran top golü yedik insan çalıştırır duran toplara
-
@bayburt-il-ozel-idare hocam sizin bide bugün saat 7de başakşehir var sizin takıma bol şanslar sizde hocam iyi oynuyorsunuz şuan 10 maçtır yenilmiyorsunuz ve hızlı yükseliyorsunuz ama hocam başak maçındada 11 eksiğimiz var 7si corona başakşehir şuan iyi gitmiyor potada belki şampiyon düşecek ama ben siz kazanırsınız diye düşünüyorum ama kaybedersenizde sizin oyuncuların özgü eninde veya moralinde az da olsa Bi düşme olabilir ve buda fbnin işine yarayabilir ama bu ihtimal düşük
-
@yersen_6 baya hakimsin maşAllah ligimize bence bu maç çok zor baya eksik var wakeme olsaydı favori olurduk ama olmadığı için tam ortada maç fener maçına eksiklerimiz dönmeli kesinlikle en azından uğurcan baker marlon yetişmeli maça
-
ŞAMPİYON GALATASARAY
-
@bayburt-il-ozel-idare hocam 1-0 aldınız medipolu düşündüğüm gibi kazandınız
TS1-0 BAŞAKŞEHİR
Gol Yusuf Sarı'nın -
@yersen_6 ilginç bişey var serik bayburtu 4 1 bayburt da seriği 4 1 yendi bu arada ikinic takımım da menajer ismim yani bayburt iöi
-
@bayburt-il-ozel-idare hocam bunu hiç farketmedim her maçını izliyorum ama farkedemedim 1-0a1-0 bitse normal ama iki maçtada bu kadar gol garip hoczm Bayburt GÖİde son 4 maçını Kazandı iyi gidiyor
-
@yersen_6 evet küme düşme potasından şimdilik kurtulduk ve bi enteresan şey de bayburtun kendi sahasında beraberliği yok
-
Galatasaray çok kritik bir galibiyet aldı alanya deplasmanı çok zordur ama atlattılar
-
@bayburt-il-ozel-idare alanya 24 şut çekti GS 8 ama GS kazandı alanyanın 6sı isabetli gsnin 1 istatistiklere göre kazanmayı Alanya hak etmiş ama maçı izlemedim daha topla oynama Alanya %78 GS %22 ne güzel Alanya gaye koyar gsde puan kaybeder diye düşünüyordum
-
@01adana01adana maçın hakkı alanyanındı ben de çok ümitliydim ama olmayınca olmuyor
-
@bayburt-il-ozel-idare @01adana01adana bu futbol istatistikler alakalı değil gs istatistiklerde daha kötü iken kazandı fb daha iyi iken kaybetti bu şans oyunu
-
@yersen_6 ama maçı izledim ben istatistiği 01adana verdi maçı izleyince göztepenin daha net pozisyonlar yakaladığı aşikar fenerin motivasyon sıkıntısı var sadece topla oynadı ama alanya öyle deil topla da oynadı net pozisyonlar da buldu bitirici olmak da bi meziyettir kaçırınca şansa bağlamamak lazım
-
@bayburt-il-ozel-idare doğru diyorsunuz hocam ama futbolda şansta büyük Bi faktör bence tabi bitiricilik önemli zaten alanyayla karşılaştırmıyorum feneri karşılaştıramam bu maçlarda Alanya bildiğin lille gibi oynadı çok büyük Bi takım ismi veriyim real gibi fenerbahçe aynı normal fenerbahçeydi alıştık biz artık Bi ara gaza gelmiştim şampiyon ol az filan ama biz erolla devam edersek olmaz yine Bi 4e filan düşeriz diye düşünüyorum ben umudu kestim fenerden fenerbahçenin bu yıl şampiyon olmasını beklemek gsnin tekrar vefa Avrupa liginde şampiyon olmasını beklemekle aynı benim için
-
@yersen_6 bence önünüzde bi şans var bizi yenip çıkışa geçebilirsiniz çok da ümit kesmeyin iyi kadronuz var irfan gustavo da dönücek yeterki gs puan kaybetsin gene olursunuz şampiyon
-
@bayburt-il-ozel-idare hocam sizi yenersek moraller düzelir ve Erol hocanın gitme ihtimali azalır kaybedersek moraller dahada düşer ama erol hocanın gitme ihtimali artar şimdi hangisini istesem karar veremiyorum ama fenerin kazanmasını ve Erol hocadan daha iyi bir teknik direktör gelmesini isterim
-
@yersen_6 bi takım kazanır bence niyeyse berabere bitmicekmiş gibi geliyo bana kazanırsak süper olur bizim için ama malesef gs erzurumla oynicak bjk de denizliyle kağıt üstünde basit maçlar
-
@bayburt-il-ozel-idare bencede berabere biter kazanamayız biz zaten
Bi sorum var sizce Alanya niye süper o kadar oyuncusunu sattı teknik direktörünü sattı ben Alanya bu yıl iyi olamaz dedim adamlar gene süper inşallah gelecek yıl şampiyonlar ligine giderler -
@yersen_6 en iyi alanya temsil eder bizi avrupada başkanları iyi takıma uygun yabancı ve yerli transfer ediyolar hasan çavuşoğlunu tebrik ediyorum
-
@bayburt-il-ozel-idare ben bu adamların daha nasıl lig şampiyonu olamaddığını anlayamıyorum