STSL 2020-2021 Sezonu
- 
@yersen_6 en iyi alanya temsil eder bizi avrupada başkanları iyi takıma uygun yabancı ve yerli transfer ediyolar hasan çavuşoğlunu tebrik ediyorum @bayburt-il-ozel-idare ben bu adamların daha nasıl lig şampiyonu olamaddığını anlayamıyorum 
- 
@bayburt-il-ozel-idare ben bu adamların daha nasıl lig şampiyonu olamaddığını anlayamıyorum @01adana01adana bu sene üst üste ligin son sıralardaki takımlarına puan kaybetti bu sürecin etkisi büyük gençlere 2 1 denizliye 1 0 erzurumla 1 1 berabere kayseriyle 1 1 berabere ve bunların hepsi dep yani alanyasporun dep performansı iyi deil 
- 
beşiktaş denizlispor maçı kaç kaç biter tahmin alalım 
- 
beşiktaş denizlispor maçı kaç kaç biter tahmin alalım @bayburt-il-ozel-idare 2-0 bjk senin tahmin maç oynandımı bilmiyorum 
- 
@yersen_6 2 1 alır bjk bence ya da böyle biter 
- 
Ve skor 3-0 bjk aldı 
 ts - fb tahminin ne
- 
@yersen_6 zor be net bi tahminim yok kg olur gibi ve ts kaybetmez diyim 
- 
@yersen_6 zor be net bi tahminim yok kg olur gibi ve ts kaybetmez diyim @bayburt-il-ozel-idare ben 3-1 ts alır diye düşünüyorum 
- 
@yersen_6 gs erzurum maçı peki 
- 
@yersen_6 gs erzurum maçı peki @bayburt-il-ozel-idare gs rahat alır bence 
 Fb - ts maçında gustavo olsaydı benim gözümde fbnin Bi şansı olurdu
- 
@bayburt-il-ozel-idare gs rahat alır bence 
 Fb - ts maçında gustavo olsaydı benim gözümde fbnin Bi şansı olurdu@yersen_6 hangi spiker olucak acaba yalçın çetin bjk denizliyi almıştı inş ercan taner alır bu maçı 
- 
Dakika 76 Fenerbahçe Pelkasın golüyle 1-0 öne geçti ve maçı izlemedim ama istatistiklerde fenerbahçe çok iyi 8 işabetli şutu var 10 şuttan rakibinin ise 8 şuttan 1 isabetli şutu var 
- 
Dakika 76 Fenerbahçe Pelkasın golüyle 1-0 öne geçti ve maçı izlemedim ama istatistiklerde fenerbahçe çok iyi 8 işabetli şutu var 10 şuttan rakibinin ise 8 şuttan 1 isabetli şutu var @yersen_6 seyirci yokken derbilerde deplasman kazanıyor hep 
- 
@yersen_6 seyirci yokken derbilerde deplasman kazanıyor hep @bayburt-il-ozel-idare o zaman bizim sahayı oynanamıyacak hale getirelim hep deplasmanda oynuyalım 
- 
hem fenerin hem de trabzonun maçların seyircisiz oynanması iç saha maçlarına kötü yansıyo iki takımın iç sahada aynı sonuçları aldığı da enteresan(7g1b5m). 
- 
hem fenerin hem de trabzonun maçların seyircisiz oynanması iç saha maçlarına kötü yansıyo iki takımın iç sahada aynı sonuçları aldığı da enteresan(7g1b5m). @bayburt-il-ozel-idare valla hocam doğrudur zaten Kadıköy mağlubiyetinin ikiside gs taraftarsız olmuştu herhalde 
- 
@bayburt-il-ozel-idare valla hocam doğrudur zaten Kadıköy mağlubiyetinin ikiside gs taraftarsız olmuştu herhalde @yersen_6 geçen seneki taraftarlıydı 
- 
@yersen_6 geçen seneki taraftarlıydı @bayburt-il-ozel-idare desene bahanemiz yok 
- 
@yersen_6 şimdi iki takımın mı oynayacak 
- 
@yersen_6 şimdi iki takımın mı oynayacak @bayburt-il-ozel-idare evet antalyaspor - Fb büyük ihtimalle berabere olucak antalya kazanamıyorda yenilmiyorda