STSL 2020-2021 Sezonu
-
Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe
Beşiktaş kendi evinde güzel ve sistemli oynadı, kaleye de güzel şutları var ancak kalede Altay olmasa 4-1 gibi değişik bir skor görebilirdik.
Fenerbahçe ilk yarı full defansif oynarken, ikinci yarı başında gol yiyince ofansif oynamaya başladı. İrfan Can'ın 11 oynaması bence hataydı. Ferdi sonradan girdi ancak Osayi'nin yerini tutmadı.
Ozan, Caner ile birlikte güzel oynadı ve geçen sene attığı tarzda bir gol ile bunu süsledi. Son anda çıkan 2 top var Beşiktaş kalesinde. Fenerbahçe galibiyet golünü bir türlü atamadı ve maç berabere sonlandı. Bana kalırsa maçın hakkı Beşiktaş'ındı. Fenerbahçe'nin acil bir taktik değişikliğine gitmesi gerekiyor.
-
@pashalp said in STSL 2020-2021 Sezonu:
Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe
Beşiktaş kendi evinde güzel ve sistemli oynadı, kaleye de güzel şutları var ancak kalede Altay olmasa 4-1 gibi değişik bir skor görebilirdik.
Altay olmasa Harun oynasa 7.liğe filan oynardık Altay sağolun Fb Altay'ı 20 milyona bile yollamamalı onun yerine kimi alıcak aldığımız çoğunlukla çöp çıkıyor güzel bir oyuncu bulmuşsun bir 3 yıl daha kendine kaleci aramq
-
fenerbahçenin kadrosu çok iyi falan diyorlardı amma ve lakin ilk 11 i o kadar da iyi değil ama kadro aşırı alternatifli yedek ilk 11 oyuncusunu aratmıyo bu iyi bişe ama ilk 11 deki kadro gücü o kadar fazla değil santrafor baya şart nerden buldunuz samattayı tam kazık yediniz bence
-
@bayburt-il-ozel-idare efsane kazık yedik ben bu yıl gelen forvetlerden sadece cissenin gelmesini doğru buluyordum ama oda iyi çıkmadı
-
@yersen_6 biz de baya kazık yedik afobe baker stiven plaza diabate özellikle diabateden çok kazık yedik ama adam fb göz maçında iyi asist yaptı
-
@bayburt-il-ozel-idare şuan fenerde gelmesini istediğim iki teknik adam ikilisi Zico teknik direktör Alex yardımcı ama Alex gelmesede olur şimdi Erol gibi adamdan nefret ederiz filan başarısız olurda ama ziconun bizi şampiyon yapabileceğini düşünüyorum Erol Bulut gidiyor keşke hiç gelmeseydi yine futbolcu olarak seviyordum
-
@yersen_6 şu an bi görevi var zico zor biraz sinan engin löwle anlaşılmış dedi ama kesin yalandır
-
@bayburt-il-ozel-idare Zico zor ama gelebilecek teknik direktörler arasına koymuşlar Okan Buruk haricinde hepsi iyi
-
bjk olacak herhalde şampiyon gs güzel oynamıyo fenerde de kadıköy sorunu var bjk anormal işlere imza atmazsa şampiyon olur
-
erol bulut good bye
-
@bayburt-il-ozel-idare kötü günleri geçtik büyük ihtimalle bizi daha kötü günler bekliyor Emre'nin teknik direktörlük tecrübesi yok
-
@yersen_6 üzüldüm adama ha sempatikti bana göre ama böyle radikal karar gerekiyor gibiydi
-
@bayburt-il-ozel-idare bence adamı bi salmadılar kendi sistemini kursun. Bi yandan Emre, bi yandan Volkan bi yandan Selçuk bu takımı kim yönetiyor arkadaşım ? Neyse seneye bi anadolu takımının başında fenere puan kaybettirir artık.
-
@pashalp alanya ve malatyasporda yaptıkları tartışılmaz doğru diyosun aslında erolu hep yem olarak kullandılar başarısız sonuçlar gelince fatura erola kesildi hep ve kadroyu da çok abartıyolar erol nasıl bu kadroyla başarılı olamadı fln takımdaki neredeyse en önemli mevki santrafor için düzgün adam alınmadı artı bekler kötü ortasahadaki şişkinlik yerine bu mevkilere transfer yapılmalıydı
-
@bayburt-il-ozel-idare @pashalp İrfan can yerine forvet alınmalıydı bence Samatta alınmamalıdır zaten bize gelmeden önce 14 lig maçında 1 gol atmış sen bu adamın iyi oynamasını bekleyemezsin Valencina 27 lig maçında 1 gol atmış bu yılda böyle transferler yapar git mesala Rapid Wiende oynayan Ercan Kara'yı alsaydı İrfan'a verdiği parayla (7 milyon artısız) 22 maç 12 gol 6 asist ligte Avrupa liginde 6 maç 2 gol 1 asist Öfb kupasında 3 maç 2 gol 1 asist şampiyonlar ligi elemelerinde 2 maç 1 gol
-
bizim wakame keşke ciddi oynasa bu aralar boşladı kendini verince çok iyi oynuyo
-
beşiktaş vasat bi oyunla kasımpaşaya kaybetti üstelik kasımpaşa pen6 kaçırdı fenerbahçenin denizliyi yenmesi lige heyecan katabilir
-
kritik galibiyet maçın analizi denizli çok kötü oynadı fener iyi oynadı sayılabilir ve 3 4 fark atabileceği maçı 1 0 kazandı ve galatasarayın önüne geçti
-
ankaragücü bjk karşısında 2 0 dan 2 2 yi buldu ve maç bitti geçen sene de gs karşısında 2 0 dan 2 2 yapmışlardı aboubakarın eksikliği hissedildi baya
-
Fenere umut doğdu gibi Galatasaray Beşiktaş maçı da var sadece 1 kez kaybetmelerine bakar bu maç öncesi Beşiktaş'ın