STSL 2020-2021 Sezonu
-
@bayburt-il-ozel-idare desene bahanemiz yok
-
@yersen_6 şimdi iki takımın mı oynayacak
-
@bayburt-il-ozel-idare evet antalyaspor - Fb büyük ihtimalle berabere olucak antalya kazanamıyorda yenilmiyorda
-
ben bugünkü m.city wolves maçını çok merak ediyorum ailem kızmazsa izlicem
-
@bayburt-il-ozel-idare city alır rahat şuan çok iyi gidiyor
-
@yersen_6 benim ingilteredeki takımım wolves o yüzden çok merak ediyorum wolves çelme takarsa şaşırmam iyi takım wolves büyük takımlara çelme takabiliyor
-
@bayburt-il-ozel-idare bol şanslar dilerim wolwese
-
antalyasporun süper serisi bitti ve 8 maçtır kazanamama serisi beliriverdi.kupada da alanyayla oynicaklar 4 gün sonra bakalım ne olacak
-
@bayburt-il-ozel-idare büyük ihtimalle elencez
-
Ve bugün ziraat kupasında Beşiktaşın final rakibi belirlenecek ve iki antalya takımında bol şanslar dilerim ama gönlümden antalyaspor'un kazanması geçiyor ama 4-0lık maçtan sonra %1lik umudum yok bu yüzden bence finalde alanyaspor - Beşiktaş oynuyacak kazanırsak iki takım arasında anlaşma olduğunu düşünürüm ikiside dost takım (bildiğim kadarıyla)
-
@yersen_6 antalyanın intikamı alacağını düşünüyordum öyle de oldu podolski süper vurdu öyle 4 atarsan kupada elerler seni
-
@bayburt-il-ozel-idare hakan özmerti unutmamak lazım 83e kadar izledim iyi defans yaptık
-
@yersen_6 ersun yanal doğru yapıyor kadronuz çok kısıtlı yanlış bilmiyorsam transfer yasağınız da vardı defans yaptırarak doğru yapıyo bi kaç nokta transferle kademe atlarsınız
-
@bayburt-il-ozel-idare doğru kadromuz kötü değer olarak filan ama takım defansı iyi yapıyor Ersun Yanalda takımın bu iyi faydalanıyor bence
-
@yersen_6 bu arada serik eyüp deplasmanından 1 puanla döndü
-
@bayburt-il-ozel-idare ben akşam seriğin maçına bakcaktım desene berabere kaldık ama eyüpspor şampiyonluğa oynuyor 1 puan gayet iyi
-
@yersen_6 biz de büyük ihtimal ligde kalıcaz çok kötü dibe çökmüştük transfer yaptık baya kurtardık gibi şu an ama yine de belli olmaz
-
@bayburt-il-ozel-idare hocam bizim kadro bir üst lige çıkmaya oynuyacak bir kadro ama sorun ne bilmiyorum en değerli 5. Takım bizim hocam sizde Tarsusu yemişsiniz tebrik ederim inşallah bizde yeneriz
-
@yersen_6 yanlış hatırlamıyorsam iki sene önce aynı gruptan çıktılar 2.lige serikle bayburt play ofu geçmiştiniz heralde