Managerpunten per wedstrijd

 • Dutch Users

  Managernaam: BioBas
  Clubslot: slot 4
  Datum en Tijd van het optreden van de bug: vandaag
  Team: Drenica
  Competitienummer: 5373329
  Server:Luc
  Screenshot(s): NVT
  Welk apparaat: NVT
  Bug/Fout stap voor stap beschrijving:

  Ik heb een vraag over het aantal managerpunten per wedstrijd. Ik speel met Drenica in Kosovo, een team met DS 8. Eergisteren speelde ik tegen een actieve manager met DS 8 en won met 4-1, hiervoor kreeg ik er 215managerpunten bij. Gisteren speelde ik tegen een andere actieve manager met DS7 en won met 0-2, toch kreeg ik hier “slechts” 101managerpunten erbij.
  Dus een lagere doelstelling, beide actieve managers, beide wedstrijden gewonnen en toch komen er minder managerpunten bij, hoe kan dit, winnen van een team met een lagere DS levert normaal meer managerpunten op, ook levert het winnen van een actieve manager, volgens mij, normaal meer dan 101 managerpunten op?

 • Moderator NL

  @BioBas_NL

  Hoi,

  Er zijn verschillende factoren die bepalen hoeveel managerpunten je erbij krijgt, dus niet alleen maar een actieve manager en de DS. Wat al die factoren precies zijn, weten we niet. Dat is iets dat Gamebasics niet deelt met de community. Waarschijnlijk zal ook de uitslag en de plek op de ranglijst een onderdeel zijn van deze factoren. De ene keer zal je dus iets meer managerpunten krijgen dan bij een andere wedstrijd.