Maç Saatleri Hakkında
-
Merhabalar, birkaç gündür maç saatleri sürekli değişmekte ve bu yüzden kaybettiğim maçlarım oldu.
Maç saatlerimi bir kenara not ediyorum ve son ana kadar rakibimi analiz ederek, rakibime göre bir diziliş ile sahaya çıkıyorum fakat son zamanlarda maç saatleri bir türlü sabitleşmedi. 26 geçe oynanan bir maçım, evvelsi gün 25 geçe oynandı ve bugün ise 29 geçe oynandı. 34 geçe oynanan bir maç, evvelsin 29 geçe oynanıyor. Sürekli değişken bir maç saati var, ileri ya da geri. Bu durumdan sıkılmaya başladım.
Güncellemelerin maç saatlerine etki ettiklerini biliyorum ve son zamanlarda da birkaç güncelleme meydana geldi. Bu durum güncellemelerden kaynaklı olabilir mi? Güncellemeler ile alakalı değilse, bunun sebebi nedir veya bu durum düzelecek mi?
İyi forumlar.
-
@Avsarbey-G Merhaba, sorunuzun cevabı Sıkça Sorulan Sorular kısmında bulunmaktadır;
- Simülasyon saatleri
Soru
: Maçım simülasyon saatinden önce oynandı ve ben hazır olmadığım için maçı kaybettim?
Cevap
: Gelecek maçına kalan süre bir önceki simülasyonun zamanına göre ortalama bir süreyi gösterir. Maçının tam zamanında oynanacağının garantisini veremeyiz. Maçlar bir çok faktöre göre(son 24 saatte kurulan/silinen ligler, online menajer sayısı vb.) erken veya geç oynanabilir. Serverlarda büyük sorunlar olmadığı sürece maçınızın TSİ 17:00'dan önce oynanmayacağının garantisini verebiliriz.
Farklı simülasyon başlangıç saatlerine sahip server grupları vardır. Liginizin bulunduğu serverdaki maçların başlama saatine göze atın ve bu saatten önce hazırlıklarınızı tamamlamaya çalışın.İyi oyunlar.