Speler ingevallen ondanks op tribune gezet?

 • Dutch Users

  Ik heb nu twee keer een speler op de tribune gezet om hem volledige rust te geven, maar in beide duels viel hij in de 85e en 86e minuut. Resultaat: speler nog steeds maar 78% fit!!

  Beetje vreemd als je het mij vraagt. Ik heb dan verder geen andere verdedigers op de bank, maar het lijkt me toch dat ik als spelers op de tribune zet, het dan duidelijk is dat de verdedigers die starten gewoon de pot af moeten maken. Je hoeft toch niet te wisselen!?

  Is dit een bekende bug?

 • Dutch Users

  Ik vrees dat dit wisselen automatisch gebeurt, want zelfs als je wél nog andere spelers op de bank hebt, slaat hij die soms over t.v.v. iemand uit de tribune: dat zal naar willekeur zijn dan, veronderstel ik! P.S.: daarover moet je nog niet klagen, vind ik, ook al is het natuurlijk niet leuk, maar ik won mijn groep in een editie van de "Champions Cup"-competitie om dan vervolgens de dikke pech te hebben doodleuk tegen een andere groepswinnaar (note bene een véél betere!) uit te komen na al die moeite om de groep te kunnen winnen => nu verneem ik vervolgens dat dit géén bug is en dus zo geïmplementeerd (lees: de bedoeling), want er zijn groepstweedes die meer punten behaald hebben dan ik als groepswinnaar, terwijl de tweede uit mijn groep blijkbaar slechts tegen de tweede uit diezelfde groep moest aantreden (dat wonnen ze trouwens duidelijk!), dus die gedachtengang kan ik helemaal niet volgen, nee.

 • Moderator NL

  @T-de-Roo_NL Sinds OSM 3.0 wordt de bank automatisch ingevuld, je kan de plekken helaas niet bewust vrijlaten.

  Als de betreffende speler de enige speler buiten de basislinie is, is het wellicht een idee om je selectie uit te breiden, zodat je de bank kan vullen en de rust voor die speler kan garanderen.
  Met een bredere selectie kan je ook beter rouleren met je spelers en kan je (als je goed rouleert) altijd een fit team op het veld zetten.

 • Moderator NL

  @Versieck_NL Wat betreft de loting van de Champions Cup, zou het in de eerste KO-ronde wel zo moeten zijn dat de nummers 1 loten tegen nummers 2 uit de poulefase. Ik heb vernomen dat in een zeldzaam geval, het toch wilt voorkomen dat deze loting niet helemaal goed verloopt en een nummer1 toch een andere nummer 1 treft. Ik hoop niet dat dit te vaak voorkomt, want dat is ook niet helemaal de bedoeling.

  Daarna is de loting overigens wel gewoon random.

 • Dutch Users

  Dankjewel voor de duidelijkheid. Uiteraard wil ik liever een bredere bank, maar dat moet ook maar kunnen he ;). Beetje flauw antwoord.

 • Moderator NL

  @T-de-Roo_NL Beetje flauwe humor kan geen kwaad 😉

 • Dutch Users

  Haha das zeker waar ;). Dank in ieder geval! Maar even een matige speler gekocht om de bank plaats te laten nemen, zodat de goede speler nu wel zijn rust kan pakken op de tribune 🙂

 • Moderator NL

  @T-de-Roo_NL Top! Succes verder 🙂

  Dan laat ik het topic voor wat het nu is 👍