Navigation

• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

genç ve katkılı (wonderkid), biraz ucuz oyuncu önerisi

OSM: Oyun hakkında
    3
    3
    235
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • XX BURAK XX
      XX BURAK XX Turkish Users last edited by

kadrom bu şekilde, paramın 10M olduğuna bakmayın, Pulusic ve Riscarlison'u değerlerinin yanına yazdığım fiyattan transfer listesine ekledim, eminim satılırlar zaten sürekli al-sat yapıyorum, bu taktiği tavsiye ederim (al-sat) sizden genç, hızlı gelişen, katkı sağlayan oyuncular önermenizi istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim bir de 900 saniyede bir post atabiliyorum bunun açılması için ne yapmam lazım ? 7153d22e-6da1-46fe-add9-24f189439ce6-image.png 798f468e-7268-44d2-b0ff-8c53f29911aa-image.png

yersen_6 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • yersen_6
        yersen_6 Turkish Users @XX BURAK XX last edited by

@XX-BURAK-XX said in genç ve katkılı (wonderkid), biraz ucuz oyuncu önerisi:

kadrom bu şekilde, paramın 10M olduğuna bakmayın, Pulusic ve Riscarlison'u değerlerinin yanına yazdığım fiyattan transfer listesine ekledim, eminim satılırlar zaten sürekli al-sat yapıyorum, bu taktiği tavsiye ederim (al-sat) sizden genç, hızlı gelişen, katkı sağlayan oyuncular önermenizi istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim bir de 900 saniyede bir post atabiliyorum bunun açılması için ne yapmam lazım ? 7153d22e-6da1-46fe-add9-24f189439ce6-image.png 798f468e-7268-44d2-b0ff-8c53f29911aa-image.png

Bunu futbolcu, takım, Server önerileri ve oyuncu gelişimine yazmalıydın. 10 itibara ulaşıncaya kadar 15 dakika arayla post atabilirsin senin şuan 10 itibarın yok o Yüzden.

Eleştiriye açık olmayan bir oyunun gelişmesi çok zordur

RevengeisComing 1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • RevengeisComing
          RevengeisComing Turkish Users @yersen_6 last edited by

@yersen_6 said in genç ve katkılı (wonderkid), biraz ucuz oyuncu önerisi:

@XX-BURAK-XX said in genç ve katkılı (wonderkid), biraz ucuz oyuncu önerisi:

Bunu futbolcu, takım, Server önerileri ve oyuncu gelişimine yazmalıydın. 10 itibara ulaşıncaya kadar 15 dakika arayla post atabilirsin senin şuan 10 itibarın yok o Yüzden.

👍

Osm Volunteer (27.03.2020 - 19.05.2022)

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • 1 / 1
          • First post
            Last post