Oyunu Geliştirecek Öneriler
-
- Deplasmanda kendi isteğimizle dostluk maçı oynayabilelim. Bu durum bana göre çok büyük bir eksiklik, taktiksel gelişimimiz tamamen tek taraflı oluyor.
- Menajerin profilinde tercih ettiği dizilişlerin yer alması. Basit şekilde yapılacaksa en çok tercih ettiği diziliş yer alabilir, daha komplike bir şekilde yer alacaksa dizilişler yüzdesel olarak gösterilebilir. Bu özellik sayesinde hem rakibin daha iyi analiz edileceğini düşünüyorum hem de farklı dizilişlere bir yöneliş olur, oyuna güzel bir hava katar. Yoksa herkes tek düze 4-3-3 4-5-1 oynamaya devam eder.
- Gol anı en azından 2 boyutlu olarak isteğe bağlı gösterilsin,3 boyutlu da istemiyorum. Bu önerinin zor bir öneri olduğunun farkındayım ama oyuna ilgiyi çok artıracağını düşünüyorum. Tüm maçlarda uygulamak zorsa sadece savaş müsabakalarında gösterilebilir. Çok detaylı bir grafiğe gerek yok,top nereden nereye gelmiş,oyuncular gol anında nerede pozisyon almışlar, bunlar gözükse yeter.
Arkadaşlar şimdilik önerilerim bu kadar, sizlerde fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Herkese iyi günler,oyunlar dilerim.
-
@_meireles_14 1 ve 3. Öneriye olmuluyum 2ye olumlu değilim
-
@_meireles_14 Öneri için teşekkürler.