• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

OYUNCULAR SATILMIYOR !!!!!!!!!!!!!!

Destek
    4
    4
    539
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • ProFeroo
      ProFeroo last edited by

Ingiltere ligini actim oyuncular satilmiyor lig baslayacak daha takimi kuramadim oyunda hata mi var ?
      Lig ismi ; Profesyoneller Ligi

yersen_6 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • edus_mavi
        edus_mavi last edited by

oyuncular satılıyor ama biraz beklemen gerekiyor eskiden oldugu gıbı hemen oyuncu satılmıyor bir oyuncu için bir kaç gün beklemen gerekebiliyor.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • yersen_6
          yersen_6 Turkish Users @ProFeroo last edited by

@ProFeroo said in OYUNCULAR SATILMIYOR !!!!!!!!!!!!!!:

Ingiltere ligini actim oyuncular satilmiyor lig baslayacak daha takimi kuramadim oyunda hata mi var ?

Merhabalar
          Transfer simülasyonları günde 8 kez gerçekleşir, fakat bu her simülasyonda sistemin oyununuzu alacağı anlamına gelmez. Koyduğunuz oyuncuların fiyatı arttıkça satılmaz şansları azalır, bazen 2,5 katına koyduğunuz oyuncu hemen satılabileceği gibi değerinde koyduğunuz oyuncu günlerce satılmayabilir. Böyle durumlarda transfer listesine ek Bi oyuncu eklemeniz yada değerini düşürmenin şansınızı arttırabilir. Transfer işleri sabır ve şans gerektirir.
          İyi oyunlar

Eleştiriye açık olmayan bir oyunun gelişmesi çok zordur

RevengeisComing 1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • RevengeisComing
            RevengeisComing Turkish Users @yersen_6 last edited by

@yersen_6 said in OYUNCULAR SATILMIYOR !!!!!!!!!!!!!!:

@ProFeroo said in OYUNCULAR SATILMIYOR !!!!!!!!!!!!!!:

Merhabalar
            Transfer simülasyonları günde 8 kez gerçekleşir, fakat bu her simülasyonda sistemin oyununuzu alacağı anlamına gelmez. Koyduğunuz oyuncuların fiyatı arttıkça satılmaz şansları azalır, bazen 2,5 katına koyduğunuz oyuncu hemen satılabileceği gibi değerinde koyduğunuz oyuncu günlerce satılmayabilir. Böyle durumlarda transfer listesine ek Bi oyuncu eklemeniz yada değerini düşürmenin şansınızı arttırabilir. Transfer işleri sabır ve şans gerektirir.
            İyi oyunlar

Cevap için teşekkürler. 👍

Osm Volunteer (27.03.2020 - 19.05.2022)

1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • 1 / 1
            • First post
              Last post